Климатик или климатроник за Голф 3ка
Климатик или климатроник за Голф 3ка
Купих си голфче 3ка да уточня 1.4 65к-с и бих искал да си сложа климатик или климатроник дайте съвет кое ще ме е от полза и информация каде тук в софия ги поставят... Благодаря предварително!!!!
Здрасти колега. Най-напред честито за придобивката. Със здраве да я караш и много безаварийни километри. По въпроса за поставянето на климатик или климатроник, ако питаш кое е по добре .... може би климатроника. Обаче това с поставянето вече не е май много добра идея. Първо моторчето е по-слабичко и ще тормози двигателя и второ може би по важното е че ще ти излезе дявол и половина и огромен панаир без ясен изход. Според мен по-добрия вариант е да се купи кола с такава екстра отколкото да се слага после ... но все пак ти си знаеш.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Това за съжаление е истинатаslav написа:Здрасти колега. Най-напред честито за придобивката. Със здраве да я караш и много безаварийни километри. По въпроса за поставянето на климатик или климатроник, ако питаш кое е по добре .... може би климатроника. Обаче това с поставянето вече не е май много добра идея. Първо моторчето е по-слабичко и ще тормози двигателя и второ може би по важното е че ще ти излезе дявол и половина и огромен панаир без ясен изход. Според мен по-добрия вариант е да се купи кола с такава екстра отколкото да се слага после ... но все пак ти си знаеш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”