Климатик или климатроник за Голф 3ка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Radko72
Автомобил:
Двигател:

Климатик или климатроник за Голф 3ка

Мнениеот Radko72 » Вто 22 авг 2006 13:35

Купих си голфче 3ка да уточня 1.4 65к-с и бих искал да си сложа климатик или климатроник дайте съвет кое ще ме е от полза и информация каде тук в софия ги поставят... Благодаря предварително!!!!

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Вто 22 авг 2006 14:19

Здрасти колега. Най-напред честито за придобивката. Със здраве да я караш и много безаварийни километри. По въпроса за поставянето на климатик или климатроник, ако питаш кое е по добре .... може би климатроника. Обаче това с поставянето вече не е май много добра идея. Първо моторчето е по-слабичко и ще тормози двигателя и второ може би по важното е че ще ти излезе дявол и половина и огромен панаир без ясен изход. Според мен по-добрия вариант е да се купи кола с такава екстра отколкото да се слага после ... но все пак ти си знаеш.

Radko72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Radko72 » Вто 22 авг 2006 14:24

Прав си ще взема да те послушам и много мерси за хубавите пожелания :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Вто 22 авг 2006 17:40

slav написа:Здрасти колега. Най-напред честито за придобивката. Със здраве да я караш и много безаварийни километри. По въпроса за поставянето на климатик или климатроник, ако питаш кое е по добре .... може би климатроника. Обаче това с поставянето вече не е май много добра идея. Първо моторчето е по-слабичко и ще тормози двигателя и второ може би по важното е че ще ти излезе дявол и половина и огромен панаир без ясен изход. Според мен по-добрия вариант е да се купи кола с такава екстра отколкото да се слага после ... но все пак ти си знаеш.
Това за съжаление е истината :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”