Здравейте,
имам една болежка, за която искам ако някой знае да ми дадете съвет.
Първо да кажа, че нямам добро парно-духа хладко.
Та въпроса ми е: нормално ли е през лятото е горещините, когато си пусна да ми духа студено то да духа топло. Карах Голф-3та на един приятел в голяма жега, колата си беше загряла и когато реших да пробвам в това време как ще духа то си беше студено.
Също когато си превключвам позициите на превключвача къде да духа-дали на предното стъкло, дали само долу или горе, разлика няма. Духа си по един и същи начин навсякъде.
Възможно ли е да проблема да е някъде в начина на свързване на газовата уредба или някъде има проблем по клапите?
Благодаря предварително.
вентилационна система и парно?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: вентилационна система и парно?
ако нямаш клима---> няма как да духа студено У жегитеTaffy написа:.
Та въпроса ми е: нормално ли е през лятото е горещините, когато си пусна да ми духа студено то да духа топло. Карах Голф-3та на един приятел в голяма жега, колата си беше загряла и когато реших да пробвам в това време как ще духа то си беше студено.
.
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
Донапрените са ми заминали и за това съм категоричен.
Просто сами се бяха разпаднали и аз ги доизтърбуших. Няма ги и вее от там.
Но да попитам за варянта с жилата. Възможно ли е ако са ми по лесно въртящи се копчетата да има някакъв проблем по жилата. Кожухчетата на тези жила не се местят, проверил съм го и тези щипките, които държар кожуха са захванати доста добре.
Просто сами се бяха разпаднали и аз ги доизтърбуших. Няма ги и вее от там.
Но да попитам за варянта с жилата. Възможно ли е ако са ми по лесно въртящи се копчетата да има някакъв проблем по жилата. Кожухчетата на тези жила не се местят, проверил съм го и тези щипките, които държар кожуха са захванати доста добре.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”