Проблем след смяна на странично стъкло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
giorgo77
Автомобил:
Двигател:

Проблем след смяна на странично стъкло

Мнениеот giorgo77 » Чет 08 юли 2010 16:13

Снощи някакви копеленца ми счупиха стъклото на шофиорската врата и като го смениха днес забеляазах (но чак като се прибрах) че долното оплътнение не прилепва до стъклото а има 2,3 мм разтояние от него.
Притеснява ме, че ще се пълни вратата с вода, като вали. Имали начин да се оправи или да ходя при ония дето го сменяха?

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем след смяна на странично стъкло

Мнениеот koby » Чет 08 юли 2010 16:14

giorgo77 написа:Снощи някакви копеленца ми счупиха стъклото на шофиорската врата и като го смениха днес забеляазах (но чак като се прибрах) че долното оплътнение не прилепва до стъклото а има 2,3 мм разтояние от него.
Притеснява ме, че ще се пълни вратата с вода, като вали. Имали начин да се оправи или да ходя при ония дето го сменяха?

РЕКЛАМАЦИЯ

Потребителски аватар
krasio00o
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR 1998

Мнениеот krasio00o » Чет 08 юли 2010 16:23

Няма да се напълни понеже на врата има отвори за дренаж естествено ако не са запушени. Дори и с плътно прилепнало уплътнение винаги минава известно количество вода през врата.При мен на задна лява врата ми е така и до сега няма проблем :).

bats
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bats » Съб 12 мар 2011 13:13

Същата случка, само че при мен влиза шум, въздух и вода в задната част на предно ляво стъкло... Лепих оплътнението със силикон там, продължава да го има, идеи? Дали не е монтирано на криво?

Потребителски аватар
bobi_diesel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobi_diesel » Нед 13 мар 2011 3:11

giorgo77 написа:Снощи някакви копеленца ми счупиха стъклото на шофиорската врата и като го смениха днес забеляазах (но чак като се прибрах) че долното оплътнение не прилепва до стъклото а има 2,3 мм разтояние от него.

Пробвай с някое дървено трупче и управителя да натиснеш ръба където е самото уплатнение.Моите от вадене и слагане ламарина се беше отворила и само така се оправи.Ама на свален джам и леко с ударите :wink:

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Нед 13 мар 2011 7:56

ако е най ефтиното(по каско такива слагат) е 100% китаец ,а 99% от тях са огънати с неправилен радиус
решението е рекламация и ако се навият да си доплатиш за правилното стълко.

bats
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bats » Нед 13 мар 2011 8:35

При мен специялно ми дадоха да си избера между китайско и европейско, взех второто, но пак има някакъв проблем.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”