Снощи някакви копеленца ми счупиха стъклото на шофиорската врата и като го смениха днес забеляазах (но чак като се прибрах) че долното оплътнение не прилепва до стъклото а има 2,3 мм разтояние от него.
Притеснява ме, че ще се пълни вратата с вода, като вали. Имали начин да се оправи или да ходя при ония дето го сменяха?
Проблем след смяна на странично стъкло
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем след смяна на странично стъкло
giorgo77 написа:Снощи някакви копеленца ми счупиха стъклото на шофиорската врата и като го смениха днес забеляазах (но чак като се прибрах) че долното оплътнение не прилепва до стъклото а има 2,3 мм разтояние от него.
Притеснява ме, че ще се пълни вратата с вода, като вали. Имали начин да се оправи или да ходя при ония дето го сменяха?
РЕКЛАМАЦИЯ
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Няма да се напълни понеже на врата има отвори за дренаж естествено ако не са запушени. Дори и с плътно прилепнало уплътнение винаги минава известно количество вода през врата.При мен на задна лява врата ми е така и до сега няма проблем
.

Същата случка, само че при мен влиза шум, въздух и вода в задната част на предно ляво стъкло... Лепих оплътнението със силикон там, продължава да го има, идеи? Дали не е монтирано на криво?
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
giorgo77 написа:Снощи някакви копеленца ми счупиха стъклото на шофиорската врата и като го смениха днес забеляазах (но чак като се прибрах) че долното оплътнение не прилепва до стъклото а има 2,3 мм разтояние от него.
Пробвай с някое дървено трупче и управителя да натиснеш ръба където е самото уплатнение.Моите от вадене и слагане ламарина се беше отворила и само така се оправи.Ама на свален джам и леко с ударите

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
ако е най ефтиното(по каско такива слагат) е 100% китаец ,а 99% от тях са огънати с неправилен радиус
решението е рекламация и ако се навият да си доплатиш за правилното стълко.
решението е рекламация и ако се навият да си доплатиш за правилното стълко.
При мен специялно ми дадоха да си избера между китайско и европейско, взех второто, но пак има някакъв проблем.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”