Запитване отностно диода до палеца за заключване на голф 4.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Запитване отностно диода до палеца за заключване на голф 4.
Здравейте,колеги!!!Интересува ме този диод до палеца за заключване който светва при заключване на голф 4 АКЛ 1999г и какво означава? Аз,мисля че е вид заводска аларма,или индикация за централното,но нямам дистанционно,ключа ми като го отворих е с батерия и диод.Ако е вид аларма как да я изключа ,като не мога да я ползвам или пак има някаква полза от нея?Благодаря,ви предварително. 

Re: Запитване отностно диода до палеца за заключване на голф 4.
Ако мига диодчето, когато е заключена колата, значи имаш Комфорт-модул и най-вероятно и заводска аларма (защото тя е в него). Този диод е SAFE LED-a на алармата.
Я сканирай с VAG-COM модулите в колата, че да сме сигурни, и дай лог-а. Комфорт-модула се намира на адрес 46.
Я сканирай с VAG-COM модулите в колата, че да сме сигурни, и дай лог-а. Комфорт-модула се намира на адрес 46.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
tonyM написа:Ако мига диодчето, когато е заключена колата, значи имаш Комфорт-модул и най-вероятно и заводска аларма (защото тя е в него). Този диод е SAFE LED-a на алармата.
Колега,бихте ли ми пояснили какво значи да сканирам "VAG-COM модулите в колата и дай лог-а",мога да се оправям с компютри,но конкретно с това не съм се занимавал и нямам представа,мисля,че е свързано с някаква диагностика.Благодаря предварително
то и аз имам такова диодче което мига като заключа колата ама нямам заводска аларма 
martinesto написа:tonyM написа:Ако мига диодчето, когато е заключена колата, значи имаш Комфорт-модул и най-вероятно и заводска аларма (защото тя е в него). Този диод е SAFE LED-a на алармата.
Колега,бихте ли ми пояснили какво значи да сканирам "VAG-COM модулите в колата и дай лог-а",мога да се оправям с компютри,но конкретно с това не съм се занимавал и нямам представа,мисля,че е свързано с някаква диагностика.Благодаря предварително
Точно така,този дето ще прави диагностиката ще разбере какво съм написал
Ако пък на теб ти се занимава -> използвай търсачката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”