акумулатори hugel
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
акумулатори hugel
не знам длаи емного мног за тук тази тема но. колеги някакви впечетления от тази марка акумулатори HUGEL предлагат ми сух на тази марка,въобще да взимам ли сух
Re: акумулатори hugel
Ами зимата взех такъв Hugel само че зареден. Доволна работа до тук, а и цената беше ниска. Май унгарски бяха, поне така пише в гаранционната карта. Интересното беше че беше единствения обслужваем акумулатор дето да се произвежда извън страната ни.
От опита ми, ще споделя че по принцип "сухите" акумулатори се правят със по-яки плочи от тия дето се продават заредени. Вече ако е бил затворен да не се овлажняват плочите, ако не е стоял много време така, и ако си го заредиш правилно, има вероятност дълго време да му се радваш
От опита ми, ще споделя че по принцип "сухите" акумулатори се правят със по-яки плочи от тия дето се продават заредени. Вече ако е бил затворен да не се овлажняват плочите, ако не е стоял много време така, и ако си го заредиш правилно, има вероятност дълго време да му се радваш

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
а сухите най напред се зареждат,така ли ? не съм го знаел
Ами аз под "сух" акумулатор разбирам акумулатор в който няма електролит. Първо трябва да се напълни, той най вероятно ще покаже напрежение, може и да успееш да запалиш, но ще се наложи да го зарежда динамото. Да кажат и други колеги, но си мисля че е правилно след като се напълни да се зареди.
- _NqKoI_
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: ABF
Да оточним колегата да не се бърка
сух акумулатор може да има... който може да се обслужва
ако не може да се обслужва той си е капсулован със едно свето диотче ако свети зелено е ок... ако е черно е пътник. Макарче моташе ми се един акумулатор който беше черно диотчето мъчих го една седмица на 1 ампер да го зареждам... Защото самото зарядно има няква защита, и се зареди после дигнах ампеража.Вече година и половина съм с него и няма грешка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”