изваждане на реика
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
изваждане на реика
Колеги помагаите счупи ми се реиката на две.Отвил съм я от всякъде накраиник има само от дясно левия изпадна сам и не мога да я изкарам заклещва се и не знам от къде да я изкарам пък и другата няма как да я вкарам.Имате ли някакви идеи как да станат нещата с по малко разкачване.Благодаря
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: изваждане на реика
Излиза отляво.
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
Ама от кое ляво мястото което е до шофиора или?Защото аз от там съм я извадил почти цялата ама последната част с пиниона не иска да излезе.Какво трябва да свалям още за да я измъкна?
от страната на водача излиза,и се отвива предния мост от нея страна да слезе малко на долу и тогава излиза рейката.
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
някакъв друг вариянт няма ли?Не мога да отвия моста.Би трябвало и друг вариянт да има,де да знам.
- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Пробвай да я въртиш(ако има място) докато уцелиш положение в което може да излезе. Върти я мести я, все има някакъв начин без разхлабване на моста. Огледай хубаво къде опира и какво ти пречи, дали може да се измести малко.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега с механична или хидравлична рейка си, аз преди известно време свалях извадих е от към страната на шофиора на механичната има един болт за регулиране трябваше него да сваля та да е измъкна иначе беше голям зор,помагах си с крика д анадигна генерацията малко за да се отвори място,после хидравличната е сложих без накраиниците мушнах е по средата където е колектора и после навивах накрайниците, наистина е голям зор да е измъкнеш таз пущина
-
Golfer26
- Автомобил:
- Двигател:
Аз извадих моята (механична) из онези дни. Аз махам скобите, които я държат и тъмпоните, махам и "чашката" около червяка, която се държи от два шестограмни билта (5 мм мисля) и излиза без много ядове от ляво, пред шофьорското място. Дано съм помогнал. Успех!
Поздрави!
Поздрави!
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги благодаря за изчерпателните отговори.Извадих реиката (хидравлична) и сложих новата ама без да се отвие моста просто НЕ става.Благодаря колеги поздрави.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”