проблем с голф 4 тече хидравлично масло от цилиндъра

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Golfardo
Автомобил:
Двигател:

проблем с голф 4 тече хидравлично масло от цилиндъра

Мнениеот Golfardo » Нед 13 мар 2011 18:26

проблем с голф 4 тече хидравлично масло от цилиндъра на дясното колело до накраиника под вътрешнич маншон.какво трябва да се направи колко пари ще струва?

Потребителски аватар
muko
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR 1991

Re: проблем с голф 4 тече хидравлично масло от цилиндъра

Мнениеот muko » Нед 13 мар 2011 19:54

Значи хидравлична рейка 2-ра ръка,маншони,накрайници,масло,и работата 330 лв.на един приятел.Иначе при нас в града рециклирането на рейка е 120 лв.

Поздрави !

Потребителски аватар
golf_III_2e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_III_2e » Нед 13 мар 2011 20:11

на един приятел му текна реиката и сложил някаква добавка и ве4е година някаде все о6те не е текнала пак.Аз по принцип невярвам на тези добавки , но явно има ефект.

ogix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ogix » Нед 13 мар 2011 21:13

Сваляне, качване ново масло и маншони с една година пълна гаранция (тоест сваляне и качване при проблем) -290 лева.Виж партньори на клуба.

Golfardo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfardo » Чет 17 мар 2011 18:09

ок. мерси оправих я за 120 лв.

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Чет 17 мар 2011 22:56

ogix написа:Сваляне, качване ново масло и маншони с една година пълна гаранция (тоест сваляне и качване при проблем) -290 лева.Виж партньори на клуба.

Колега какви са тия цени дето ги изкара че направо се замислих? :screwy

Потребителски аватар
viptsv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viptsv » Нед 08 май 2011 0:28

Колеги аз имам същия проблем тече ми рейката. Дайте повече инфо къде може да се рециклира. Шумен, Варна този регион. Какво се случи при мен.. смяна на лява кормилна щанга, през ноември..здрава беше, но това е друг въпрос..просто пролетта сменях тампони на носачи и не минах през стенд и ми изпаси за 8 хил км в западна европа предна лява гума. Отидох на реглаж и ми измислиха тва и ми затвориха маншона с миша опашка...цяла зима се е палнило с вода и наскоро тая кола бяга наляво, надясно..вдигам с крика каквоо да видяя..
Гумата ми играае от сменената ми кормилна штанга на 4 хил км махнах маншона и изтече раждива вода с грес смес.. отивам за рекламации в сервиза...то и другата страна лешш..пално с вода и ражда гресс..лоша гледка...веднага 2 нови щанги lemfiorder + хубави метални скобички, но тук вече идва проблема

Вътре рейката беше разда ама много самиа назъбен прът кафяво ръждив...купих спрей JET WRENCH PENETRATING OIL. Това ми дадоха от магазина като им обясних проблема..изпръсках каквото мога да изчистя, продуха се с компресор... и се лсожи грес, затвори се и до днес никви проблеми за 1 месец взе да ми вие помпата на хидравликата и веднага спрчх мотора. Долях АТФ мобил и сега незнам как да процедирам.
1.Въпроса ми е - става ли да се сменят само семерингите..да са се прецакали от спрея?
2.Да започвам да тарся 2ра ръка?
3.Да сложа добавка някаква за спиране на теч или да се разглоби и да се види какво и има може ли от грестта, която сложиха да са прецакали семерингите на буталото.

Благодаря Ви.. Пазете се от "т..и" майстори една грешка води до много други последователно...прецакват се здрави оригинални неща и здравата ти кола става дрънгел. Съжелявам за дългия пост, но ми е болно че ми прецакаха здравата кола.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”