Парното ми работи само ако давам яко газ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Парното ми работи само ако давам яко газ.
Ясно че трябва да почва да работи като позагрее колата..ама не може да почва да духа топло само когато карам със 100км. После като пусна от скорост или отпусна газта и пак почва да духа студено. По тая логика зимата ше трябва да изкарам и категория за управление на бобслей. Кажете от какво може да е тва че клинчарата идва, а да получавам хипотермичен шок, в голф 2 само щото не се светкам с 100км.... ми се струва малко нелепо.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парното ми работи само ако давам яко газ.
jazzmen написа:Ясно че трябва да почва да работи като позагрее колата..ама не може да почва да духа топло само когато карам със 100км. После като пусна от скорост или отпусна газта и пак почва да духа студено. По тая логика зимата ше трябва да изкарам и категория за управление на бобслей. Кажете от какво може да е тва че клинчарата идва, а да получавам хипотермичен шок, в голф 2 само щото не се светкам с 100км.... ми се струва малко нелепо.
въздух в охладителната система.....или...скапан термостат....възможни са и по сериозни проблеми но почни с тези........съще се увери че имаш достатъчно течност в системата...
Да кажа и аз едно мнение - имах едно Ф.Уно преди - то беше така: като изфорсирам топло, след 10-на/20 сек. студ!
Почна се с едни проверки, едни ми ти мисления... а просто нямаше достатъчно вода. Т.е. като дам газ водата достига и до парното (или нещо такова). С малко доливане (не повече от 300 до 500гр.) се оправи.
Почна се с едни проверки, едни ми ти мисления... а просто нямаше достатъчно вода. Т.е. като дам газ водата достига и до парното (или нещо такова). С малко доливане (не повече от 300 до 500гр.) се оправи.
- malogramoten
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”