прблем с парно голф 3
прблем с парно голф 3
кажете ми от какво може да е това като пусна парното на студено си духа си4ко ок враткам коп4ето за топло и запо4ва да духа някаде зад таблото и топло изоб6то няма духа някаде назад от какво може да е това помогнете ми 6тото ве4е става доста студено и нз какво да правя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Моето мнение, е че ти е разкачена някоя от пласмасовите траби зад таблото.
Свали панелчето от пред дано там е проблема. И си виж в какво състояние ти е копчето за степените на въздуха.
Свали панелчето от пред дано там е проблема. И си виж в какво състояние ти е копчето за степените на въздуха.
Re: :)
коп4ето не е 6тото слойих 4исто нови и пак са6тото самняваме да не се е разка4ила някоя траба за назад 6тото духа некаде назаде си и не се осе6та топлоDonkata написа:Моето мнение, е че ти е разкачена някоя от пласмасовите траби зад таблото.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз доколкото разбрах става въпрос за копчето за студен и топъл въздух а то е свързано с жила все пак и щом като го врътне си променя посоката на духане а не трябва понеже няма нищо общо според мен са разменени някои жилаpl5rov написа:Степените нямат общо със жилата там сигорно имаш лош контакт между пластините или изгорели съпротивления на вентилатора.

утре 6те го проверя..благодаря ви за мненията..6те 4акам о6теrusiq_24 написа:Ами аз доколкото разбрах става въпрос за копчето за студен и топъл въздух а то е свързано с жила все пак и щом като го врътне си променя посоката на духане а не трябва понеже няма нищо общо според мен са разменени някои жилаpl5rov написа:Степените нямат общо със жилата там сигорно имаш лош контакт между пластините или изгорели съпротивления на вентилатора.п.п А за степените вече си е друг проблема и не е свързан с първия
ако е голф или пасат сваляш таблото с врътките и проследяваш на къде отива жилото което е хванато за стедната ти врътка и дали е застопорена бронята на жилото за стоиката на врътките ако е продължаваш по жилото то ще те отведе до клапата откачи жилото от клапата и пробвай да я местиш на ръка и пускай вентилатора да видиш на каде духа и дали е топло или студено и ще се ориентираш на място какво да направиш
деиствай с ума си 

ok мерсиpsiho написа:ако е голф или пасат сваляш таблото с врътките и проследяваш на къде отива жилото което е хванато за стедната ти врътка и дали е застопорена бронята на жилото за стоиката на врътките ако е продължаваш по жилото то ще те отведе до клапата откачи жилото от клапата и пробвай да я местиш на ръка и пускай вентилатора да видиш на каде духа и дали е топло или студено и ще се ориентираш на място какво да направишдеиствай с ума си
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”