луфт на кормилия прът
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
луфт на кормилия прът
имам луфт на кормолния прът при механизма с ключовета на мигачита и чистачките и се чува понякога мн гадно тракане някои имал ли е такъв проблем и ако е имал как си го е решил?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
ако говориш за планките които мязат на пружини тоест еластични са те се късат май при удар. И при мойта 2ка бяха скасани и 2те даржеше се само на горната и волана скачаше нагоре надолу и беше голяма мизерия.
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
Общ проблем при ГОЛФ 2. Махни пластмасовата кора под волана и със шестограм си затегни болта на кормилния прът.Става и без да махаш кората-като се наведеш-има 3-отвора.2-та са за винтовете на самата кора-3-тия е за този болт на кормилния прът-хората предвидливо са го оставили-слабо място.Затегни го само добре и ще ме споменаваш.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:Общ проблем при ГОЛФ 2. Махни пластмасовата кора под волана и със шестограм си затегни болта на кормилния прът.Става и без да махаш кората-като се наведеш-има 3-отвора.2-та са за винтовете на самата кора-3-тия е за този болт на кормилния прът-хората предвидливо са го оставили-слабо място.Затегни го само добре и ще ме споменаваш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”