От скоро имам голф 4 ,който има функция за прибиране на огледалата ,но не работи!
Какви могат да бъдат причините за това според вас?
Благодаря предварително!
Иначе е готина екстра,като си го направиш с алармата да се прибират като заключиш. Моите постоянно се опитват да ги отнесат.Онзи ден няк'во лапе мина,прасна си тиквата в огледалото и ми изкърти капака
Чак откат даде...IvailoOo написа:Пък да ги питаш швабите защо аджеба има такива символи ...
IvailoOo написа:Пък да ги питаш швабите защо аджеба има такива символиИначе е готина екстра,като си го направиш с алармата да се прибират като заключиш. Моите постоянно се опитват да ги отнесат.Онзи ден няк'во лапе мина,прасна си тиквата в огледалото и ми изкърти капака
Чак откат даде...
pedalchobaba написа: Не след дълго двете огледала започват да се въртят едновременно в ляво положение, но това е една друга тема .....
pedalchobaba написа:...
pedalchobaba написа:Добре, пиша за последно защото успамихме темата. Книжка за Голф нямам. Сега погледнах инструкцията за ползване на Бръмбъра. L - ляво, R - дясно, 0 - подгряване при включен бутон на реотана на задното стъкло. Нито дума за синхронизация. Говоря за кола 2001 година. Писах и на Гугъл. Там има доста интересни неща по форумите. Можеш да се поинтересуваш, но няма да ти хареса.
Намери си една книжка... може да понаучиш нещо за колата си. Както казваш "писали сме по въпроса" ... и много други хора са писали... ама и VW са понаписали нещо по въпроса и май съм склонен да им дам предимство, а Dann passt doch alles, das heißt "Synchroneinstellung". BA S. 27 und 77. Im Komfortmenü kannst du das deaktivieren.
It's not a bug - It's a feature.
Das ist so gedacht damit man beim Fahrerwechsel beide Spiegel gleichzeitig verstellt.
Ich finds schwachsinnig, da es bei meiner Frau und mir nicht wirklich passt obwohl wir ähnlich groß sind, da ich im Auto tiefer sitze und mehr "liege". Oder einfach weil sie ihre Spiegel komisch einstellt

Особено полезно ми е най-вече при паркиране,понеже всеки ден се вра на някакви безбожно тесни места Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 79 госта