Проблем със скорстна кутия на Голф2 1.3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Markoni_73
Автомобил:
Двигател:

Проблем със скорстна кутия на Голф2 1.3

Мнениеот Markoni_73 » Сря 25 май 2011 19:56

Здравейте колеги . Имам проблем със скоростна кутия на Голф2 1.3MH. 5 степенна. Когато е студена скоростите влизат нормално , но след като мина 30-тина километра скоростия лост започва да се движи трудно при 3-та , 4-та и 5-та скорост. Няма хъркане но движението на лоста става доста трудно . Маслото съм го сменил - никаква промяна . Някакви идеи ,а ако случайно някой има такава кутия за продаване да пише - приемам оферти . Но в случая на какво може да се дължи проблема при моята кутия . Студена си включва нормално .

gogalov
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със скорстна кутия на Голф2 1.3

Мнениеот gogalov » Сря 25 май 2011 20:17

Markoni_73 написа:Здравейте колеги . Имам проблем със скоростна кутия на Голф2 1.3MH. 5 степенна. Когато е студена скоростите влизат нормално , но след като мина 30-тина километра скоростия лост започва да се движи трудно при 3-та , 4-та и 5-та скорост. Няма хъркане но движението на лоста става доста трудно . Маслото съм го сменил - никаква промяна . Някакви идеи ,а ако случайно някой има такава кутия за продаване да пише - приемам оферти . Но в случая на какво може да се дължи проблема при моята кутия . Студена си включва нормално .

колега виж си ябалката на лоста дето е ватре и си прегледаи самите щанги малко масло или силиконова смаска приви 4удеса и моя беше така и се оправи но не е от кутията успех

Markoni_73
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със скорстна кутия на Голф2 1.3

Мнениеот Markoni_73 » Чет 26 май 2011 8:10

Наливах масло на ябълката - няма ефект .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”