Помогнете ми да установя проблема...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помогнете ми да установя проблема...
Значи днес (след като е валяло цяла нощ) паля колата на бензин, тръгвам....след 500 метра спирам на светофар. Светва зелено, опитвам се да тръгна, обаче колата се дави, опитва се да изгасне (оборотите седят на 800 и въпреки че съм натиснал педала не се вдигнаха). Натискам педала на газта до дупка, обаче продължава да си се дави, след няколко опита все пак тръгна, обаче от време на време тресеше. Превключих на газ. Тресенето не спря. След като загря вече проблема не се появи....спирах, тръгвах - проблеми никакви. Ако някой има идея къде може да е проблема. Преди време имах проблем след дълъг престой, като запаля и тресеше през 1-2 секунди докато не загрее добре. Незнам дали е свързано.....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:buFka написа:wili98 написа:виж да нямаш вода в дистр. капачка.
това делкото ли е? така де, оная оранжева капачка ли се има в предвид
да - сваляш и бършеш отвътре/// и следващият път си купи Бош оригинална с черна пластмаса отгоре... ако не си с такава..
wili98, благодаря!
капачката не ми е оригинална явно, щото е оранжева, даже незнаех че трябва да се сменя...ако пак ми прави мизерии ще я сваля да видя дали е мокро и да бърша евентуално. ако има и други предположения - пишете

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Geleto написа:Иди на някоя магистрала и се направи на състезател. Може да имаш нешо в резервоара особенно ако си я карал в България. Сипи си обаче и някоя добавка!
не е карана в Бг, бензин само веднъж съм наливал в Бг през последните 9 месеца....и него го изгърмях отдавна. Днеска покарах 600 км....надявам се да се е поотпушила

lyubobg написа:не знам дали реши проблема с припушването ако не е палена след 2 дни, ама ми мирише че решението на проблемите ще е едно и също
ми смених въздушен филтър само до момента, но нямам го тоз проблем след престой от 2 дни....но и скоро май не съм я оставял 2 дни без да я карам

значи да спомена какво е развитието до момента. Вчера покарах, спирам да проверя гумите и после се дърпа и неще да пали. Викам си "е сега ще свалям капачката на делкото"...е свалих я, всичко си беше сухо. Сложих я. След престой от около 5 мин запали без какъвто и да е проблем. Изкри не видях да има (тъмно беше). Продължава да се търси прoблема....

ПС. А що зор видях със слагането на капачката не е истина....10 мин се борих кат прасе с тиква

ППС. Как да разбера кога палеца на делкото и капачката са за смяна?
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Като обърнеш капачката вътре в нея има едни медни / месингови ( и аз не знам кави са
) контакти.Ако са "изкопани" , наранени сменяш.И за палеца е същото.Просто си личи как е почернял и нагорял.
За по-лесно - като сменяш свещи сменяй и капачката.
Ако капачката и палеца са се износили е възможно да е от тях.Ако не си ги сменял никога ги смени.

За по-лесно - като сменяш свещи сменяй и капачката.
Ако капачката и палеца са се износили е възможно да е от тях.Ако не си ги сменял никога ги смени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За проблема на buFka
Ако имаш възможност, пробай с нови кабели.Следи за пукане в ауспуха-тогава почти със сигурност има проблем в запалването
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”