Малък ключ- Голф 2
-
- Автомобил: Vw Golf 2
- Двигател: SB 1991
Малък ключ- Голф 2
Колеги имам един въпрос. Когато си купих голфа на ключодържателя на контактния ключ имаше и един малък ключ който не знам за какво е. Един приятел каза, че бил за някаква аларма, но колата няма аларма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малък ключ- Голф 2
Ако колата има или е имала лети джанти,е от болта на декоративния пръстен по средата. На това прилича...
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ключето е от аларма Gemini. Почти 100% съм сигурен. Ключалката е в самата сирена, която е била в моторния кош. Поради някаква причина е сменена алармата, но е останал ключа. На моя Голф имах такава аларма като дойде от Италия. Още ми липсва тази аларма, защото имаше обемни датчици.

-
- Автомобил: Vw Golf 2
- Двигател: SB 1991
brabus написа:Ключето е от аларма Gemini. Почти 100% съм сигурен. Ключалката е в самата сирена, която е била в моторния кош. Поради някаква причина е сменена алармата, но е останал ключа. На моя Голф имах такава аларма като дойде от Италия. Още ми липсва тази аларма, защото имаше обемни датчици.
Колега къде точно се намира тази аларма,за да видя дали я има все още и дали е имала дистанционно.
Благодаря
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Бояна,
самата аларма може да е монтирана на много места.
Обикновено при Голф 2 я набутват някъде под волана (зад бушоните).
Що се отнася до сирената (с автономно захранване ако е Gemini) ако все още е в моторния отсек, то няма как да не я видиш. Голяма и черна с размери приблизително 10х10х20 см. Поне при мен беше такава.
самата аларма може да е монтирана на много места.
Обикновено при Голф 2 я набутват някъде под волана (зад бушоните).
Що се отнася до сирената (с автономно захранване ако е Gemini) ако все още е в моторния отсек, то няма как да не я видиш. Голяма и черна с размери приблизително 10х10х20 см. Поне при мен беше такава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”