Страничен луфт в скоростен лост Г3
- IVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Страничен луфт в скоростен лост Г3
Колеги колкото и да се рових в форума не намерих нищо, така че помагайте! Значи тръгвам си от работа 1-ва,2-ра, 3-та ама не, нещо не влиза, трябва леко в дяско лоста и тогава. В изключено положение лоста не стои вертикално както си беше, а клюмнал на ляво все едно съм изтеглил за 1-ва. Разглобих механизма, но всичко изглежда нормално до скоростната кутия! Възможно ли е нещо вътре в скоростната да се е пре...бало?
- IVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludiq написа:Незнам на 3 от какво е но на 2 има една пружинка която най-често се къса или пада!Струва 1лв.Моли се и на 3 да е така.
И 1лв да струва като ако ми вземат 60-70 за сваляне ни качване на кутията пак си е ....
Колеги ако тропа при пуснат съединител, а след като го натисна спира, признаци за аксиален лагер ли е или пак нещо там вътре в кутията?
- vanko@az
- Автомобил:
- Двигател:
точно така ,след като ти свалят кутията за ремонт -вземи и смени аксиалния лагер,успехIVD написа:Ludiq написа:Незнам на 3 от какво е но на 2 има една пружинка която най-често се къса или пада!Струва 1лв.Моли се и на 3 да е така.
И 1лв да струва като ако ми вземат 60-70 за сваляне ни качване на кутията пак си е ....
Колеги ако тропа при пуснат съединител, а след като го натисна спира, признаци за аксиален лагер ли е или пак нещо там вътре в кутията?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”