С 2 секционни фарове съм.
Като включа дълги се включва и другата секция, късите не изгасват, обаче спират да светят на 1 метър пред колата ?!?!?
Как става тоя номер като крушките са Н1 и имат само 1 светлина!?!
Какво става като включа дълги?
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Ако фаровете са оригинално вградени, а не довграждани при дълги светят и двете секции... Според мен ти се стува, че спира да свети наблизо, защото като дръпнеш лостчето назад май, както казва колегата над мен, светват всички крушки, габарита също, а като го отпуснеш габарита изгасва при дълги, може от това да е...
Наистина, като е дръпнато назад лостчето светят доста силно фаровете, а като го отпуснеш, като че ли леко намалява светлината...

- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_v написа:Хехе и при мен двете секции светят на дълги.?
хмм, колата е същата, същата година, изпълнение....някой знае ли дали няма значение крушката която е монтирана?
доколкото знам не трябва да светят 4-те крушки, но пък сега /с една светеща секция/ дългите ми се струват слаби?

P.S. фаровете са си оригиналните HELLA

-
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:... сменил крушките на късите светлини с Cool Blue серията на Osram и светят бяло...
Искам само да те питам дали си доволен от тях.Аз си сложих Osram Silver на късите и съм страшно доволен от тях.Светят доста силно,не е чисто бяло,жълтее си пак,но не могат да се сравнят с интензитет и дължина на светене (без допълнителна регулировка) с тези,които бяха на колата-BOSCH, мисля че бяха крушките,които свалих.Доволен съм.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
IvoG написа:Ако наистина като включиш дългите си остават и късите то то е нелогично да спират да ти светят на близо защото ти дефакто прибавяш още една светлина по на далеч. На двусекционните фарове това им е предимството че светят на близо и на далеч едновременно.
това е логиката , ама практиката друго показва...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”