Е, адашче, как да върви повече бре човек, то карбураторните 1.8 са си пак толкоз коне. Пък и ти май си пробвал с 2е2, ако си спомням добре? Според доста другарчета от форума с Кейхин колата направо отлита

По темата - аз бих си оставил карбуратора, но бих опитал с друг, не с Пиербург. Така и така като ще е манжда, поне да е с грозде

Станко, ти бая се беше заиграл с тоя 1.5, чак с оригиналното запалване май го беше направил с чукчето. Отде тоз мерак за нов мотор, старият не върви ли или ти слабее?
За помпите - слагаш си една ел. помпа на по-ниско налягане и си готов. Аз карам така вече втора година засега (да чукна на дърво) проблеми не съм имал. Има направен преливник за излишния бензин и той се връща обратно в резервоара, когато карбът не смуче. Знам от форума, че тези на ЗАЗ-ките за парното били идеални за целта. Може да се опиташ да изнамериш някоя на много добра цена, че ВАГ-ските са си по-скъпи, дори и втора употреба. Аз всъщност мисля, че вече нови зазовски помпи едва ли се продават, но не пречи да влезеш във форума им и да попиташ.