Здравейте,
след като си купих нова кола ми изостана стария Голф 3 (комби, 1.8i (75кс) + газова, първа рег. 1995г.), мислех да я ползвам да уча жената да кара, но нещо не се получи и колата си седи вече два месеца на паркинга. Общо взето колата има натрупани доста проблеми - ръжда по калниците и две от вратите, малко преди да спра да я карам и нещо спря да върви на бензин (почти сигурно е от бензиновата помпа, но така и не стигна до сервиз - върви само на газ). Преди 2-3 дни някой келеш ми направи чисто нова беля - пукнато ми е предното стъкло (явно хвърлен камък както си седеше на паркинга).
Моля, за съвет какво да правя с нея? Има ли шанс да се продаде в това състояние и за каква сума горе-долу (платен е дънък, ГО, винетка за тази година, все пак си беше в движение). Вече нямам особено желание да я ремонтирам, особено с оглед на пукнатото стъкло. Има ли смисъл да търся някоя морга да я продам за части или нещо такова?

Моля за съвет какво да правя със старото Голфче
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моля за съвет какво да правя със старото Голфче
за морга няма да вземеш никакви пари от нея ако си решил да я продаваш на части си пусни убяви и си е проданай ти лично но мен ако питаш обяви я на някоя нормална цена и се отървавай и друго истече ли ти прегледа после няма да може да минеш със пукнатия джам успех поздрави 

Гледаш цените в мобилето, сваляш драстично твоята цена от ниските цени и я продаваш.
- badov
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добре си я разпродай на части.Пусни си една обява във форума, може и да обявиш цена за цялата кола примерно и си готов
На морга ще ти дадат смешни пари
Ако имаш гараж някъде наблизо-примерно на село
я закарай там, за да не търпиш повече щети и келешлъци пред блока ти
Трети вариант е да и сложиш едно хубаво моторче по натам като имаш парички (1.8 16в или 2.0 16в) и да си правиш кефа с нея 

-
- Автомобил:
- Двигател:
даи някаква цена , която смяташ че те устроива
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”