Моля за съвет какво да правя със старото Голфче

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Ar4i
Автомобил:
Двигател:

Моля за съвет какво да правя със старото Голфче

Мнениеот Ar4i » Сря 17 авг 2011 11:09

Здравейте,
след като си купих нова кола ми изостана стария Голф 3 (комби, 1.8i (75кс) + газова, първа рег. 1995г.), мислех да я ползвам да уча жената да кара, но нещо не се получи и колата си седи вече два месеца на паркинга. Общо взето колата има натрупани доста проблеми - ръжда по калниците и две от вратите, малко преди да спра да я карам и нещо спря да върви на бензин (почти сигурно е от бензиновата помпа, но така и не стигна до сервиз - върви само на газ). Преди 2-3 дни някой келеш ми направи чисто нова беля - пукнато ми е предното стъкло (явно хвърлен камък както си седеше на паркинга).

Моля, за съвет какво да правя с нея? Има ли шанс да се продаде в това състояние и за каква сума горе-долу (платен е дънък, ГО, винетка за тази година, все пак си беше в движение). Вече нямам особено желание да я ремонтирам, особено с оглед на пукнатото стъкло. Има ли смисъл да търся някоя морга да я продам за части или нещо такова?

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля за съвет какво да правя със старото Голфче

Мнениеот Golf6000 » Сря 17 авг 2011 12:01

за морга няма да вземеш никакви пари от нея ако си решил да я продаваш на части си пусни убяви и си е проданай ти лично но мен ако питаш обяви я на някоя нормална цена и се отървавай и друго истече ли ти прегледа после няма да може да минеш със пукнатия джам успех поздрави :drunk

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 17 авг 2011 17:29

Гледаш цените в мобилето, сваляш драстично твоята цена от ниските цени и я продаваш.

Потребителски аватар
badov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badov » Сря 17 авг 2011 20:10

Най-добре си я разпродай на части.Пусни си една обява във форума, може и да обявиш цена за цялата кола примерно и си готов :) На морга ще ти дадат смешни пари :banghead: Ако имаш гараж някъде наблизо-примерно на село :Mr Green Fun я закарай там, за да не търпиш повече щети и келешлъци пред блока ти :D Трети вариант е да и сложиш едно хубаво моторче по натам като имаш парички (1.8 16в или 2.0 16в) и да си правиш кефа с нея mhihi

shishkan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shishkan » Сря 17 авг 2011 20:33

даи някаква цена , която смяташ че те устроива

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”