Хидравлика на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
zazolin4o
Автомобил: Golf 3
Двигател: AAM 1993

Хидравлика на Голф 3

Мнениеот zazolin4o » Чет 18 авг 2011 10:53

Здравейте колеги имам един вапрос относно хидравликата на моето голфче .... та ака вчера както си карам и изведнъж волана ми затегна здраво се едно няма хидравлика и не е запалена после се опраи след няколко минути каране пак по същия начин . Когтито е че ми се случи и на един два завоя което усештане не е мн приятно сещате се за какво говоря . Та вапроса ми е следния от какво може да се получава това и вазможно ли е да е от маслото .Ремака си е стегнат добре а ако е от помпата да спира и да тръгва неми звучи много логично нз ако някои знае моля да помага :) поздрави :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Хидравлика на Голф 3 ПОМОЩ!!!!

Мнениеот radotom » Чет 18 авг 2011 13:40

Някога сменял ли си хидравлична течност?
А на бас, че и 'макаронаджията' преди теб също не е! :lol:
И сега това, което се върти в хидравликата е странна смес от бившо хидравлично масло с голям процент каучукови частици от разкъсващите се по малко К-маншети на рейката.
... и споко, и аз го преживях същото, 'ма най-странното е, че веднъж бях сменил вече течността mhihi
Бягай в представителството на Шкода и вземай едно шишенце ;)

Потребителски аватар
iavor89
Автомобил: Golf AFN
Двигател:

Re: Хидравлика на Голф 3

Мнениеот iavor89 » Чет 18 авг 2011 20:45

При мен ремъка беше много изпънат, и от там се е разбил лагера на помпата, като са му останали 4-5 съчми или ролки непомня, оста блокирваше и ремъка преплъзваше!! Варянта е или друга помпа или отремонтирване :)

Потребителски аватар
zazolin4o
Автомобил: Golf 3
Двигател: AAM 1993

Re: Хидравлика на Голф 3

Мнениеот zazolin4o » Нед 21 авг 2011 8:34

Е вярно че несъм я сменял и сигорно и предишния собственик не я е сменял тя е внос от германия ама се пак ще пробвам със смяната да видиме ко 6те се полу4и :) благодаря за отговорите :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”