Помощ-Голф 4
Помощ-Голф 4
Здравейте момчета! Аз съм един от феновете на марката Голф! До скоро карах Голф 3 1.8 м.и.Много бях доволен и не ми е създавал ама никакви сериозни ядове.Остаря /93г./бе производство.Сега закупих Голф 4- 1999г. ,много ми харесва но няма нищо общо с тройката-нито двигател,нито ходова част,нито купе!Двигателя на четворката е 1.4-16 вентила и работи тихо и спокойно.Имам два проблема и ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен!Та проблемите са следните-понякога/рядко/ при работа на место се появява едно тресене все едно става слабо земетресение-което изчезва при подаване на газ.И още -при включена скорост независимо коя лоста за скоростите мърда напред и назад!?!Предварително благодаря на отговорилите!!!
Благодаря ти че ми отговори веднага!И аз мисля за същото но тези дни ще я карам на майстор и ще я гледат!!! Снощи си правих един консулт със специалист на Дару Кар и той иска да я закараме там и казва че възможно да е скъсала алуминиевите уши на двигателя за което даже се сменял целият двигател!!!Аз мисля че проблема е в некой тампон но ще видим!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”