Ел.схема на инсталацията на карбуратора 2е2
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Ел.схема на инсталацията на карбуратора 2е2
Някой да има схема на инсталацията?Двата датчика отзад на карбуратора какво ги управлява?Виждам,че трябва да има постоянно 12в,но при мене понякога се губи.Тоест или има утечка или се управляват с реле?Резултата е 4000 оборота държи постоянно.Пуснах им + след контакт и работи така,но не искам да е така 
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Re: Ел.схема на инсталацията на карбуратора 2е2
Термовременният вентил е вързан към линия 15, т.е. + след контакт. Ел. магнитния клапан също е с + след след контакт, но минава пред друг предпазител. Иначе се ползва от системата за ППX, както съм го направил при мен.
- mupk0
- Контакти:
В какъв смисъл направил при теб?Какво си променил?Защото на мене ми се губят нещо тея 12в и ейсега ще слезна да ги търся.Просто в 12 вечерта освен да пусна отделен + от бобината друго не се сетих.
Така да продължа.Взех да разнищвам леко инсталацията и видях донаждани кабели и прочие.Разделих ги както си му е реда.Свалих и погледнах отзад в бушониерата.Намерих кабелите.После видях ,че предпазител 18 е изгорял.Смених го и воала всичко си има ток вече.Явно преди като се беше палила инсталацията на колата са я огелпили нещо.Сега да се надяваме,че няма да има проблеми....
Така да продължа.Взех да разнищвам леко инсталацията и видях донаждани кабели и прочие.Разделих ги както си му е реда.Свалих и погледнах отзад в бушониерата.Намерих кабелите.После видях ,че предпазител 18 е изгорял.Смених го и воала всичко си има ток вече.Явно преди като се беше палила инсталацията на колата са я огелпили нещо.Сега да се надяваме,че няма да има проблеми....
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
mupk0 написа:В какъв смисъл направил при теб?Какво си променил?
Сложих стоковия ел. блок, което командва ел. клапана. При повишаване оборотите на двигателя над 2000 отваря вакуумната магистрала към триточковия модул и той прибира колчето, с което затваря дроселовата клапа. При понижаване оборотите на двигателя под 1200 магистралата се затваря и се възстановява нормалното положение за ПХ.
- mupk0
- Контакти:
Е моят модул е с 2 вакуума,не с 3.Би ли казал какво точно трябва да си взема,ако искам да си направя подобно нещо ?
Сега се сетих,че като изключа ел.клапана и буталото се прибира цялото.Тоест ми трябва само контролният модул?
Сега се сетих,че като изключа ел.клапана и буталото се прибира цялото.Тоест ми трябва само контролният модул?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”