Jetta 2, 1,8, гасне след освобождаване от скорост
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Jetta 2, 1,8, гасне след освобождаване от скорост
Здравейте. Колата е от гаража 1,8 моноинж. 90 к.с. Въпроса ми е дали може от износен тампон на моното да гасне в движение при освобождаване от скорост. И също така минава ли газовата горивна смес през него, както бензиновата. Благодаря предварително на отговорилите колеги.
- OpTiMaL`
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гасне след освобождаване от скорост Jetta 2 , 1,8
Ако ти гасне, когато я караш на газ може да е от директен въздух или да ти смуче въздух из под моното някде, но по вероятно да е от директен въздъх виж от каде ти смуче вуздух към филтара не трябва да идва директно към въздуховода.... А ако го прави и на бензин там вече е друго...
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
газовата ползва само дросела от цялото моно,но ако смуче въздух от под дроселно прострнство е нормално да гасне.Прецакан тампон

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
ЕЕЕЕ вездесъщ си Люси. Имам чувството че като гледа тампона и го пръсна с WD то, то е преобразувало ръждата и симптомите за прецаканото моно са се показали наяве с пълна сила. Това показва правилната ти диагноза
. Приятен ден
. Приятен денRe: Гасне след освобождаване от скорост Jetta 2 , 1,8
аз карам голф и имам същия проблем на празен ход гасне (само на газ) само че съм 1.6 75к.с. пълна инженкция (АЕЕ)+ газ ако може да помогнете благодаря.За информация със сменил свещи кабели бобина палец дистрибуторна капачка дроселовата клапа и стъпковото са чистени и продължава.Пробвахме това с директния въздух като сложихме 1 извит маркуч но резултат нямаше пак гасне и спря да върви и го махнах.Ходил съм по диагностики както за газта така и за бензина навсякъде показва че няма проблеми и всичко работи идеално.Този двигател направо ме съсипа не го препоръчвам на никой.Моля за помощ
- taigur
- Автомобил: VW JETTA
- Двигател: GX 1986
Re: Jetta 2, 1,8, гасне след освобождаване от скорост
и аз имам същия проблем обаче съм с мотор 1.8 пълна инжекция и го прави само на студен двигател като позагрее малко само мени оборотите (ниски високи) и като загрее хубаво вече няма проблем това на газ а на бензин като запаля за 20-30 сек. мени оборотите после се оправя (пак при студен двигател)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”