Привет,колеги!Централното е с вакуум и машинката е в багажника.От скоро когато си заключа колата и особено когато отключа-машинката работи известно време!Не се чува никъде съскане;отключва и заключва навсякъде!
Сега зимата очаквам да пада акумулатора поради тази причина!
Какъв е вашият съвет?
Машинката за централното работи 2-3 мин...решено!!!!
Машинката за централното работи 2-3 мин...решено!!!!
Последна промяна от 3115 на Вто 18 дек 2012 16:25, променено общо 1 път.
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
Re: Машинката за централното работи 2-3 мин (Голф 3)
някъде имаш сцепен маркуч провери хубаво
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега на вентото съм имал подобен проблем и се оказа че се беше извадил маркуча в маншона на предна лява врата(най-често използваната), така че можеш да прегледаш маншоните на вратите една по една.
ПП. при мен също не се чуваше съскане(поне докато не сваля маншона след това се чуваше)
ПП. при мен също не се чуваше съскане(поне докато не сваля маншона след това се чуваше)
ОК-ще проверя където мога!Ще сваля корите също и ще пиша през уикендите!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Митаче, наистина е сцепен маркуч или снадка, брат.
Ослушай се и около капачката на резервоара - на 2 пъти вече виждам машинка със спукана мембранка.
При мен веднъж се беше измъкнал маркуча покрай задната облегалка. Там се разклонява за ляво-дясно. С комби съм и при някое сваляне на облегалката съм го зачекнал.
Тъй като не успях да го чуя нормално - разходих се до едно приятелче, дето има компресор.
Вече нямаше шансове да не го чуя, неговата кожа!
Ослушай се и около капачката на резервоара - на 2 пъти вече виждам машинка със спукана мембранка.
При мен веднъж се беше измъкнал маркуча покрай задната облегалка. Там се разклонява за ляво-дясно. С комби съм и при някое сваляне на облегалката съм го зачекнал.
Тъй като не успях да го чуя нормално - разходих се до едно приятелче, дето има компресор.
Вече нямаше шансове да не го чуя, неговата кожа!

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако не се лъжа като цяло централното е на два кръга - ляв и десен. Мисля, че общата им връзка е някъде около тая на резервоара. Според мен вместо да отваряш напосоки по-добре първо разбери от коя страна ти е проблемът. Освен това е твърде вероятно проблемът да е в снадката към резервоара, така че без да искаш можеш да го оправиш и без да разглобяваш кори на вратите 

Привет,колеги!Вчера започнах от машинката,за да видя да ли тя е наред(запшвам пътищата)-идеална!От там нататъка разглобих всичко и накрая като приключих беше по зле:Д-сега работи докато не си спре от самосебеси!
направи ми впечатление че като запуша връзката на резервоарчето(когато е заключена)-пишлето,което затваря резервоарчето не мърда-а когато всичко е свързано си мърда(демек има някъде пропуск)
Нкарая разкачам машинката и ще играе ключ
п.с ей за 3 години тази кола ми разката фамилийката-взех я за 3 хил и ми излезна над 6 хил(без преувеличение)
п.с не съм раглобявал машинката и не знам как да стигна буквално до пишлето на резервоара:)
направи ми впечатление че като запуша връзката на резервоарчето(когато е заключена)-пишлето,което затваря резервоарчето не мърда-а когато всичко е свързано си мърда(демек има някъде пропуск)
Нкарая разкачам машинката и ще играе ключ

п.с ей за 3 години тази кола ми разката фамилийката-взех я за 3 хил и ми излезна над 6 хил(без преувеличение)
п.с не съм раглобявал машинката и не знам как да стигна буквално до пишлето на резервоара:)
одеве разглобих машинката-развалих я
Купувам машинка за централно с вакуум!

- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Със сигурност системата ти за централното пропуска някъде. Обикновено е на най-невероятни места проследи всички маркучи. Имал съм го 2 пъти този проблем на пасатора. Оправи го възможно най-бързо да не прецакаш помпата. Не е сложно да се оправи не му се плаши. Успех 

Re: Машинката за централното работи 2-3....решено!!!!!
Привет,колеги!след като без да исках си развалих моята и си поръчах друга-с новата всичко е 6++!
Оказа се че като духаш във машинката-трябва да е като вакуум в двете посоки(при мен в едната посока беше като сламка-свободно!Благодаря на всички отзовали се!
Оказа се че като духаш във машинката-трябва да е като вакуум в двете посоки(при мен в едната посока беше като сламка-свободно!Благодаря на всички отзовали се!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”