Навъртяхме вече 30 000 км. на голфа и досадното тропане, което се появи в началото на зимата беше отложено до края на зимата, но днес не издържах и отидох да я огледат в " Радиал ", резултата:
1. Тампони на макферсън: 2 х 30 - 60 лв. + 30 лв. /бр. смяна ?!
2. Тампони на с.щанга: 2 х 6 - 12 лв. + 20 лв. / бр. смяна ?!
3. Рейка за рециклиране - не тече, но имала луфтове ? - 270 лв. + 150 лв труд. / EDIT: след като прочетох няколко теми във форума: да я правя ли или мога да карам така с леко потропване, те ми казаха,че не е наложително да се прави и може да се кара така, но е тръгнала /
След всичкото искат 30 лв. реглаж
Общо: 622 лв.
Като цяло офертата им ми се видя леко завишена.
Проверих набързо цените с разни форумни колеги и тампните на щанга вече са взети при мен на 4 лв. бр.
Поръчах си тампните на макферъсна по 17 лв. /бр.
Сега остана да запиша час при съседите в Красна Поляна за смяната им.
Остава въпроса с рейката, за първи път се сблъсквам с този проблем и съм в голяма дилема какво да правя.
Тотално ме отказаха да купувам нова - цена 1000 лв. със смяна и прочие / не, че какъвто съм ненормален не бих си я купил, но много не си заслужава ??? /. Дали да търся някаква втора ръка за която нямам никаква идея каква ще е и дали е толкова наложително ? Дали да "рециклирам" тази, естествено не на тази цена при "Радиал", но не знам и кой да търся да го направи? Дайте някакви съвети какво да правя .. при рециклиране дават 1 г. гаранция, но ако на година към високия данък включа и рейка по-добре нова да си купя