Значи проблема е следния като паля сутрин в момента на запалването се чува едно яко пристъргване вече това е от няколко месеца а днеска при малко по-ниски температури трудно изхвърли и едвам запали предполагам че втулките на стартера са ми заминали а и четки се сменят профилактично има някъв шанс и бендикса да прави някви мизерии ... та въпроса ми е къде могат да ми свършат тази услука читаво и на добра цена ...
Обръщам се и с молба към клубните сервизи ако имат свободно време близките дни и могат да помогнат ще съм благодарен.

Г3 - Къде да ми поправят стартера читаво ?
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г3 - Къде да ми поправят стартера читаво ?
spectrum написа:...
същия проблем ми отстраниха преди повече от година в Хеед 91...
препоръчвам ти горешто да се обърнеш към тях не само за проблеми със стартера де...
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Re: Г3 - Къде да ми поправят стартера читаво ?
spectrum написа:Значи проблема е следния като паля сутрин в момента на запалването се чува едно яко пристъргване вече това е от няколко месеца а днеска при малко по-ниски температури трудно изхвърли и едвам запали предполагам че втулките на стартера са ми заминали а и четки се сменят профилактично има някъв шанс и бендикса да прави някви мизерии ... та въпроса ми е къде могат да ми свършат тази услука читаво и на добра цена ...
Обръщам се и с молба към клубните сервизи ако имат свободно време близките дни и могат да помогнат ще съм благодарен.
Аз ползвам усугите на едно сервизче до ЕураТек в Надежда. Работят си баща и син и съм много доволен от услугите, правили са ми няколко стартера и други дреболии. Същия проблем Мисля, че ако ти е удобно като локация, няма да сбъркаш. Цените са им нормални. Ако те интересува мога да ти обясня по-точно къде се намира, че телефони им нямам май.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
spectrum написа:мерси много и за давата отговора бих искал да проверя на няколко места колко ще ми поискат и за колко време ще ми го направят защото ще става се по-студено и неми се иска да закъсам след няколко дена на паркинга ...
навас горедолу колко ви излезна подобен ремонт ?
Миналата седмица при тях ремонт на стартер на мондео 98г. около 80лв. /ако не греша/.
Включва монтаж-демонтаж, нов бендикс, пълна профилактика на стартера /четки, гресиране/ + нова маса на панела на заден ляв стоп, щото беше дискотека /типично за фордовете/. На мойта вектра май само за гресиране и монтаж и демонтаж ми взеха преди година около 35лв. Но и двете коли са 98г. а под капака е адски нагъчкано и шибано за работа, та не съм сигурен колко ще струва в твоя случай. То зависи и кво ще се прави, ето за пример на мондеото бендикса беше за смяна. На вектрата само го гресираха. И при двете симптомите бяха като при теб.
Успех!
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Joro_Markov написа:Подобен проблем имах и аз. Оказа се бендикс, чисто нов на Бош беше 54 лева. За смяната ми взеха още 15 лева, а като видях каква работа е ....
е поне няма да се притеснявам че съм единичен случаи ти поне си със същия двигател даже и същата година ... най - вероятно и при мене е бендикс надявах се да мина само с нови втулки и комплект четки ...
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Ваското1 или Никси са твоите хора. Ще ти свършат работа като хората и няма да те излъжат в цената.
Само че трябва да си направиш усилието да им се обадиш, те си имат достатъчно работа...
мерси първо ще званя на Ваското1 дано да ме смести някакси или направо ще мина през него след работа да му подосаждам ....
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е поне няма да се притеснявам че съм единичен случаи ти поне си със същия двигател даже и същата година ... най - вероятно и при мене е бендикс надявах се да мина само с нови втулки и комплект четки ...[/quote]
Не си единичен
Карах така три -четири месеца и все време не ми оставаше за ремонт. Накрая съвсем издъхна и няма запалване.В резултат месец по късно и нов акумулатор взех, предполагам причината е главно в неизправния бендикс.
Не си единичен

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”