Не мога да разбера къде е проблема?
-
pavel_mihow
- Автомобил: VW TOUAREG
- Двигател: AZZ
Не мога да разбера къде е проблема?
Здравейте колеги направо към проблема ми колата е Голф 4 1.8Т 150к.с AGU с ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН...та проблема е следния прави го само на газ като тръгвам на първа и ускорявам до към 4000 оборота в момента в който натисна съединител пусна газта и почват да се връщат оборотите гърми точно като спортните коли знам че това не е нормално не съм забелязал дали го прави на бензин...отделно и на газ нещо почна да работи много смотано придърпва много като върнеш газта ама като казвам много все едно карам на 5-та с 20 км ако някой е имал подобен проблем ще му бъда благодарен ако ми помогне
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Не мога да разбера къде е проблема?
Проверка на свещи,бобини....
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам подобен проблем с ГИ. При мен го прави само зимата
Лятото гърмежа изчезва. Така и не успяха да го оправят газаджиите. След дълги мои размисли стигнах до извода, че се получава така понеже си махнах катализатора. Ти имаш ли ? По-точно проверявал ли си дали имаш наистина или ти е изкормен ??????
Последна промяна от Stoi на Чет 20 окт 2011 11:18, променено общо 1 път.
-
pavel_mihow
колата е закачана поне 2 пъти на диагностика при мой приятел и тои каза че бобините са наред свещите утре ще ги сменя но исках преди това да се посъветвам с вас щото ако не е от тях ще дам около 100 лв за нищо възможно ли е да вкарва повече газ и да не смогва да я изгори и за това да гърми ?
-
pavel_mihow
Stoi написа:И аз имам подобен проблем с ГИ. При мен го прави само зиматаЛятото гърмежа изчезва. Така и не успяха да го оправят газаджиите. След дълги мои размисли стигнах до извода, че се получава така понеже си махнах катализатора. Ти имаш ли ?
махнах го преди половин месец но и преди това си гърмеше само да кажа нз дали е от значение гърмежа се чъва от към задното гърне не от към двигателя

- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
провери маркуча за входния въздух. на едно приятелче сутиена правеше така, щото един газаджия му беше сложил една шайба/като геврек/ в тръбата, защото гаснеше заради струя въздух и като го махна се оправи, но това беше на обикновена гас, дано да е нещо такова, че да не си блъскаш главата
-
pavel_mihow
vnkostadinov написа:провери маркуча за входния въздух. на едно приятелче сутиена правеше така, щото един газаджия му беше сложил една шайба/като геврек/ в тръбата, защото гаснеше заради струя въздух и като го махна се оправи, но това беше на обикновена гас, дано да е нещо такова, че да не си блъскаш главата
не мисля че при газовия инжекцион има такъв проблем
- sando_jilata
- Автомобил:
- Двигател:
на мен ни гърмеше и предрапваше от кабелите и от палеца на динамото,ама на голф 1
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”