Не мога да разбера къде е проблема?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
pavel_mihow
Автомобил: VW TOUAREG
Двигател: AZZ

Не мога да разбера къде е проблема?

Мнениеот pavel_mihow » Чет 20 окт 2011 10:43

Здравейте колеги направо към проблема ми колата е Голф 4 1.8Т 150к.с AGU с ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН...та проблема е следния прави го само на газ като тръгвам на първа и ускорявам до към 4000 оборота в момента в който натисна съединител пусна газта и почват да се връщат оборотите гърми точно като спортните коли знам че това не е нормално не съм забелязал дали го прави на бензин...отделно и на газ нещо почна да работи много смотано придърпва много като върнеш газта ама като казвам много все едно карам на 5-та с 20 км ако някой е имал подобен проблем ще му бъда благодарен ако ми помогне

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Не мога да разбера къде е проблема?

Мнениеот pas1.8mi » Чет 20 окт 2011 11:12

Проверка на свещи,бобини....

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 20 окт 2011 11:14

И аз имам подобен проблем с ГИ. При мен го прави само зимата :) Лятото гърмежа изчезва. Така и не успяха да го оправят газаджиите. След дълги мои размисли стигнах до извода, че се получава така понеже си махнах катализатора. Ти имаш ли ? По-точно проверявал ли си дали имаш наистина или ти е изкормен ??????

Последна промяна от Stoi на Чет 20 окт 2011 11:18, променено общо 1 път.

pavel_mihow

Мнениеот pavel_mihow » Чет 20 окт 2011 11:17

колата е закачана поне 2 пъти на диагностика при мой приятел и тои каза че бобините са наред свещите утре ще ги сменя но исках преди това да се посъветвам с вас щото ако не е от тях ще дам около 100 лв за нищо възможно ли е да вкарва повече газ и да не смогва да я изгори и за това да гърми ?

pavel_mihow

Мнениеот pavel_mihow » Чет 20 окт 2011 11:19

Stoi написа:И аз имам подобен проблем с ГИ. При мен го прави само зимата :) Лятото гърмежа изчезва. Така и не успяха да го оправят газаджиите. След дълги мои размисли стигнах до извода, че се получава така понеже си махнах катализатора. Ти имаш ли ?

махнах го преди половин месец но и преди това си гърмеше само да кажа нз дали е от значение гърмежа се чъва от към задното гърне не от към двигателя :012:

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Чет 20 окт 2011 15:41

провери маркуча за входния въздух. на едно приятелче сутиена правеше така, щото един газаджия му беше сложил една шайба/като геврек/ в тръбата, защото гаснеше заради струя въздух и като го махна се оправи, но това беше на обикновена гас, дано да е нещо такова, че да не си блъскаш главата

pavel_mihow

Мнениеот pavel_mihow » Чет 20 окт 2011 17:36

vnkostadinov написа:провери маркуча за входния въздух. на едно приятелче сутиена правеше така, щото един газаджия му беше сложил една шайба/като геврек/ в тръбата, защото гаснеше заради струя въздух и като го махна се оправи, но това беше на обикновена гас, дано да е нещо такова, че да не си блъскаш главата

не мисля че при газовия инжекцион има такъв проблем :? може и да греша нз

Потребителски аватар
sando_jilata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sando_jilata » Чет 20 окт 2011 17:45

на мен ни гърмеше и предрапваше от кабелите и от палеца на динамото,ама на голф 1

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 20 окт 2011 21:08

dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее" :screwy могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”