Водата е достатъчно да се навлажни ръката при допир с мокета на пода.И преди навлажняваше,но смених маншона на шофьорската врата и бе затихнал проблема(или е нямало дълготрайни валежи).
Какво съм направил-смених маншона на вратата,който бе с дупка,сложих друг здрав,кората под чистачките не мога да я махна,явно е лепена,но с прожектор видях,че дупките към калниците са чисти(махнах и левия подкалник да се уверя,дупката за оттичане е свободна), мястото през което минава жилото за капака е запълнено със силикон(писах на chain,който каза,че имал уредба и през там е минавал кабел,но като го е махал е запълнил добре със силикон),отдолу на купето тапите са здрави...абе шах и мат,отнякъде влиза вода.
Единственото,което имам като следа е,че след цял ден проливен дъжд,вечерта,а и на сутринта мокета бе сух,но като отивах на работа,пуснах климатроника на ЕCON да духа топло на предното стъкло,че се запотяваше... и вечерта мокета бе мокър.
Друго което ми направи впечатление е факта,че след като бе валяло цял ден,беше текло от вратата и бе станала локвичка на гумената стелка,но като пипнах под стелката отдолу бе сухо,сухо бе и на другия ден сутринта...и вечерта мокета под стелката бе мокър.
Какво мисля да направя-през седмицата да я закарам на Митачето(6669) да види клапата под филтъра на климатика,а заедно с това и казанчето в което се събира конденза,какво мислите по въпроса?
Ако и там всичко е наред вече не знам какво да правя,впрочем знам-презалепване на предното стъкло,само,че хич не ми се иска ,като знам,че ще се счупи и кората.
Ако някой е прочел дългото ми словоизлияние и има нещо наум,което на мен не ми е дошло,нека пише два реда
.