Мерси
Дави се като е студена...
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Дави се като е студена...
От няколко дена имам много странен проблем,значи сутрин ставам и паля, и в момента когато дам газ почва странно давене, натискам газта до дупка и все едно съм спрял бензина
А ако това е в движение, карам на 2,3 и съм натиснал яко, а оборотите си падат при натиснат педал и накрая гасне
Обаче загрее ли 4 5 минути това "давене" спира и колата си работи нормално. Бензиновата помпа е нова (оригинална) и нея я отписвам. Та въпроса ми е от какво се полчава това давене, че е адски дразнещо. Дистрибуторната капачка и палеца са нови ( нямат 2 месеца ) кабелите са от както имам колата ( година ), та надявам се да разгадаем мистерията. Възможно ли е да се получава конденз в Дист.капачка и в това да е проблема?
Мерси
Мерси
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:09, променено общо 1 път.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
същите симптоми са и при мен, сега за проба съм увил делкото с парцалче, да видиме дали ще има ефект....ако няма продължавам да търся проблема
не мисля че е капачката на делкото, проверявах я за влага ама нямаше....нагара го стъргах ужким, ама май няма ефект.
на горните въпроси имам следните отговори...
Нормален
Не
Не
vw_golf_2_Memphis написа:Разхода какъв ти е?
Ауспуха яко черен ли е?
Спаднала ли е мощността
на горните въпроси имам следните отговори...
Нормален
Не
Не
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на мен ваското ми подметна, че моторчето ми е тръгнало да заминава....не можех да си представя, че е от него. но хората са казали "не питай старило, питай патило".....така че ще пробвам товва да сменя
ако може ваското, никс76 или никси да внесат малко яснота по въпроса ще сме им благодарни. и от там нататък - ако някой може да опише как се сменя това моторче....и ако обяснението пък е придружено със снимки - грешка няма да има.
ако може ваското, никс76 или никси да внесат малко яснота по въпроса ще сме им благодарни. и от там нататък - ако някой може да опише как се сменя това моторче....и ако обяснението пък е придружено със снимки - грешка няма да има.