Стрелката на температурата???
- astrochicken
- Автомобил:
- Двигател:
Стрелката на температурата???
Здравейте, много ви се моля, който е с 1,6 двигател на Г2 да ми напише в какво положение му стои стрелката на температурата при нормален режим на двигателя??? Дали право нагоре или след половината или преди.... помогнете плс че се видях в чудо с моя...
- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
Може и права може и след диода зависи от уреда.При голфа на баща ми седеше права но след като сменихме уредите започна да седи след диода.Стариат ми голф 1.6 EZ стрелката седеше преди диода.Най точно е да вземеш уред с температурно отчитане да сложиш сондата на радиатора и да сравниш температурите на таблото и уреда.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Като подмениш датчиците с неоригинални, или със различни от фабричнити може да се изкривят показанията, потвърждавам го, при мен се получи така. Взех си от морга същите като оригиналните и показанията си влезнаха в час. Конкретно при теб - за да елиминираш евентуален проблем със датчиците най-добре е както казва колегата да мериш "на голо" температурата за да видиш дали ти сработват правилно.....
- astrochicken
- Автомобил:
- Двигател:
След смяна на термостата и датчиците, намерих термометър за мерене на градусите за водата и се оказа че при изправено положение е точно 70 градуса а трябва да е 90 градуса като е там стрелката, всичко е нормално просто уредът който отчита температурата на таблото е прецакан и показва с 20 градуса повече
термостат, перка всичко е нормално, БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ !!! Надявам се и аз да мога да помогна с нещо!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”