Здравейте колеги,днес си купих голф 3 гти,обаче имам няколко въпроса.Като нов собственник на Голф не съм изобщо запознат с нещата му по него.Като за начало забелязвам че лампичката ми за еър бега не гасне и свети постоянно.Другите дребни проблемчета са,че са му счупени няколко решетки на духалките на таблото и дръжката на жабката също.Имате ли представа,дали се продават тия джунджории някъде и какво може да му е на тоя еърбег,къде могат да ми отстранят проблема?
Като за начало това,първите ми впечатления от колата са много добри.Чува ми се че нещо и хидравликата ми вие,та трябва да я погледна и нея.

Няколко проблемчета с Г3 ГТИ
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами,тука едно приятелче ме посъветва да отида на диагностика,били ги оправяли.Мисля в понеделника да я закарам,пък ще видим.
На дневен ред остават проблемите с пластмасите - решетките по таблото и дръжката на жабката.Ако знете някъде да ги продават,да отида да си ги купя,че е доста дразнещо така.Пък и в жабката явно е пълно с някви неща,че яко дрънка отвътре.
На дневен ред остават проблемите с пластмасите - решетките по таблото и дръжката на жабката.Ако знете някъде да ги продават,да отида да си ги купя,че е доста дразнещо така.Пък и в жабката явно е пълно с някви неща,че яко дрънка отвътре.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
koziak написа:...
Airbag - Диагностика - 5лв и лампата загасва (при положение че изобщо го има)
Жабка - рови в търсачката има няколко решения....общо взето ако купиш нова дръжка има голям шанс пак да се счупи.....
Счупени пластмаси по духалките не знам какво да ги правиш....като начало пусни тема в купува и ще ти се намерят нужните....
Последна промяна от chefito на Пет 27 окт 2006 23:18, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
koziak написа:На дневен ред остават проблемите с пластмасите - решетките по таблото и дръжката на жабката.Ако знете някъде да ги продават,да отида да си ги купя,че е доста дразнещо така.Пък и в жабката явно е пълно с някви неща,че яко дрънка отвътре.
Това колега, са най-търсените неща по интериора на Голф 3... можеш да намериш китайска дръжка нова или втора употреба оригинална.
А за решетките по таблото - не съм чул досега някой да си ги е намерил...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
koziak написа:Кофти за решетките,ще взема първо да ги сваля аз да ги видя какво пък толко им се е счупило,може пък да има оправия.Поне хубаво че дръжка се намира.
Благодаря на всички за отговорите ви!
Моите решетки бяха излезнали от оста си....с малко нерви и напасване ги оправих.....ползвах пинсетки.....дано и при теб да е така...
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес си купих дръжката на жабката от Ауто Плюс за 6.60 лева.
Утре мисля да я монтирам.Утре ще сваля и решетките да ги огледам какво им е.
Купих си и един горивен филтър Бош,пак от Ауто + за 19.90 лв.Ще го сменя и него,че само той не е сменен,пък и колата нещо не поема както трябва като смачкам педала.
Някви келешчета пък са ми откраднали лайсните под вратите на праговете и неможах да ги намеря по Симеон.
Утре мисля да я монтирам.Утре ще сваля и решетките да ги огледам какво им е.
Купих си и един горивен филтър Бош,пак от Ауто + за 19.90 лв.Ще го сменя и него,че само той не е сменен,пък и колата нещо не поема както трябва като смачкам педала.
Някви келешчета пък са ми откраднали лайсните под вратите на праговете и неможах да ги намеря по Симеон.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”