проблем с лампата на акумулатора
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с лампата на акумулатора
Здравейте колеги.Проблемът е следния:Като запаля колата ми свети лампата на акумулатора и когато подам леко газ угасва.Посъветваха ме да си видя алтернатора.Наистина проблема беше в него.Но дори и след като го ремонтираха продължава да ми прави същия номер.Имате ли идея от къде може да идва проблема?
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Re: проблем с лампата на акумулатора
berbatov86 написа:Здравейте колеги.Проблемът е следния:Като запаля колата ми свети лампата на акумулатора и когато подам леко газ угасва.Посъветваха ме да си видя алтернатора.Наистина проблема беше в него.Но дори и след като го ремонтираха продължава да ми прави същия номер.Имате ли идея от къде може да идва проблема?
Така е нормално нямаш проблем, и при мене го прави същото
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Дано да нямам проблеми,но все си мисля,че сигурно не са ми доизпипали алтернатора.А и щом свети лампата значи има нещо нередно.Обаче се чудя от кво може да е
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
замери си напрежението на акумулатора при запалена кола минимум 13.8 при включени консуматори
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
мислиш ли че може да е от акумулатора?Зареден ми е,но не съм го замервал.
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
колега ако нямаш зареждане не да е зареден каквото и да е не може да изкараш 13,8в.Акумулаторът сам по себе си вади ако не се лъжа към 12,8.Премери напрежението при работеща кола с пуснати фарове и парно и напиши резултата
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
berbatov86 написа:Здравейте колеги.Проблемът е следния:Като запаля колата ми свети лампата на акумулатора и когато подам леко газ угасва.Посъветваха ме да си видя алтернатора.Наистина проблема беше в него.Но дори и след като го ремонтираха продължава да ми прави същия номер.Имате ли идея от къде може да идва проблема?
колега аз на джетата го имах същото паля колата и не зарежда подам газ и тогава изключва лампичката мн ме дразнеше, купих си табло с оборотомер понеже моето бе с часовник като монтирах новото табло не правеше така паля и направо си гасне лампата коеот ме навежда на мисълта че е нещо от таблото
-
tdi90 turbo
- Автомобил:
- Двигател:
карай си колата няма да имаш грижи,занимавал съм се с подобен проблем смених всичко по генератора и проблемът си остана,палиш даваш малко газ и си ти 

- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за мненията-незнам дали е от таблото,но днеска говорих с едни хора и ми казаха че няма проблем.А и като я запалих сутринта пак ми светна лампата,и след като я покарах малко при повторното палене като дадох на контакт не светеше 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”