До преди ден всички работеха отлично и от централното на шофьорското място и от копчетата по вратите!
Сега от централното мога да го свалям и вдигам,но с копчето на задната врата не мърда,другите си работят всякак!
BG_Golf4e написа:Задно ляво ел.стъкло не мърда![]()
До преди ден всички работеха отлично и от централното на шофьорското място и от копчетата по вратите!
Сега от централното мога да го свалям и вдигам,но с копчето на задната врата не мърда,другите си работят всякак!
Outfeed написа:При мен пък и двата на задните врати се отварят по тяхно желание и преценка (не винаги става, когато опитвам). Така предположих и аз, сигурно са за почистване бутоните отзад. Явно не дават добър контакт.

BG_Golf4e написа:Колеги само копчето ли чисти и как се сваля,кората ли се маха,няма ли някой да се включи,че много ме дразни това копче,отзад не мърда и все отпред трябва да го нагласям
BG_Golf4e написа:Колеги само копчето ли чисти и как се сваля,кората ли се маха,няма ли някой да се включи,че много ме дразни това копче,отзад не мърда и все отпред трябва да го нагласям
) че задните копчета са като на предна пасажерска врата - свалят се корите. Имам едно копче от предната пасажерска бтв 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта