Задно ел.стъкло Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Задно ел.стъкло Голф 4

Мнениеот stoi4o.d » Чет 17 ное 2011 12:10

Задно ляво ел.стъкло не мърда scare

До преди ден всички работеха отлично и от централното на шофьорското място и от копчетата по вратите!

Сега от централното мога да го свалям и вдигам,но с копчето на задната врата не мърда,другите си работят всякак!

stoyanz
Автомобил: Голф 4
Двигател: ATD
Контакти:

Re: Задно ел.стъкло Голф 4

Мнениеот stoyanz » Чет 17 ное 2011 12:29

BG_Golf4e написа:Задно ляво ел.стъкло не мърда scare

До преди ден всички работеха отлично и от централното на шофьорското място и от копчетата по вратите!

Сега от централното мога да го свалям и вдигам,но с копчето на задната врата не мърда,другите си работят всякак!

Разглобяваш копчето и го почистваш.

Потребителски аватар
Outfeed
Автомобил: VW EOS
Двигател: TSI

Мнениеот Outfeed » Чет 17 ное 2011 12:41

При мен пък и двата на задните врати се отварят по тяхно желание и преценка (не винаги става, когато опитвам). Така предположих и аз, сигурно са за почистване бутоните отзад. Явно не дават добър контакт.

stoyanz
Контакти:

Мнениеот stoyanz » Чет 17 ное 2011 15:30

Outfeed написа:При мен пък и двата на задните врати се отварят по тяхно желание и преценка (не винаги става, когато опитвам). Така предположих и аз, сигурно са за почистване бутоните отзад. Явно не дават добър контакт.

Ще се учудиш как като чисто нови изглеждат, но е факт....минаваш всичко със спирт и почват да бачкат.

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Чет 17 ное 2011 18:12

Добре,ще се почисти,ама няма ли някоя тема как се свалят,понеже нищо не намирам в търсачката eusa

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 18 ное 2011 10:43

Колеги само копчето ли чисти и как се сваля,кората ли се маха,няма ли някой да се включи,че много ме дразни това копче,отзад не мърда и все отпред трябва да го нагласям :beer

stoyanz
Контакти:

Мнениеот stoyanz » Пет 18 ное 2011 15:01

BG_Golf4e написа:Колеги само копчето ли чисти и как се сваля,кората ли се маха,няма ли някой да се включи,че много ме дразни това копче,отзад не мърда и все отпред трябва да го нагласям :beer

Аз съм свалял само на шофьорската врата. Там си излиза само секцията с бутоните, която прилича вътре като на дистанционно за телевизор. Чистиш платката и пъпките на бутоните и готово. И след месец пак :). Не знам защо толкоз често се смотават , ама доста колеги се оплакват.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Автомобил: GLC X254 + Kona EV
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 18 ное 2011 16:22

BG_Golf4e написа:Колеги само копчето ли чисти и как се сваля,кората ли се маха,няма ли някой да се включи,че много ме дразни това копче,отзад не мърда и все отпред трябва да го нагласям :beer

Ми ще предположа(щото нямам mhihi ) че задните копчета са като на предна пасажерска врата - свалят се корите. Имам едно копче от предната пасажерска бтв mhihi

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”