Бензинова помпа
Бензинова помпа
Здравейте,вчера си запалих Голфката и при подаване на газ да прехварля на газ ми огасна и много трудно запали, днес ми направи сьщия номер,доиде един "маистор" и констатира че ми е изгоряла бензиновата помпа. Отиваики на рабоша сипах 20л бензин и помпата заработи, та вьзможно ли е при 1/4 от резервоара да не захапва бензин. Голфката е гти 16в 150кончета
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- slavi tsvetkov
- Контакти:
А когато угасна вече на газ ли беше или не щото мойта(1.8АBS) сега като е студено и сутрин докато не е загряла като форсирам на газ гасне и после трудно пали,но незнам дали е нормално.А иначе ако е изгоряла помпата и да напълниш разервоара пак няма да работи.Като дадеш контакт чуваш ли отзад помпата да качва бенз.?
- slavi tsvetkov
- Контакти:
Re: Б П
Dasti написа:вьзможно ли е при 1/4 от резервоара да не захапва бензин ми беше питането
Не е възможно според мен.Помпата се намира на 1 см от дъното на резервара

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Б П
Dasti написа:вьзможно ли е при 1/4 от резервоара да не захапва бензин ми беше питането
Ами тя ако не прави нужното за целта налягане и на 1/2 да ти е резервоара пак няма да "захапва"

- slavi tsvetkov
- Контакти:
- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
според мен тези номера може да стават и от бензиновият филтър око е затлачен с буклуци--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,вчера си запалих Голфката и при подаване на газ да прехварля на газ ми огасна и много трудно запали, днес ми направи сьщия номер,доиде един "маистор" и констатира че ми е изгоряла бензиновата помпа. Отиваики на рабоша сипах 20л бензин и помпата заработи, та вьзможно ли е при 1/4 от резервоара да не захапва бензин. Голфката е гти 16в 150кончета

- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”