Сутрин двигателя прекъсва при първоначално запалване
Сутрин двигателя прекъсва при първоначално запалване
На два пъти ми се случи,в разстояние на две седмици,сутрин да прекъсва двигателя,2-3 мин. докато заработи нормално.Нови свещи ,,NGK",закупени от ,,истински магазин ''.Иначе пали от ряз. Днес ходих на два стенда....вдигнаха рамена .Единия ми каза ,да го затегля сутринта с друг автомобил- да види как прекъсва при първоначално палене, а другия ми каза ,че е от маслото - RAVENOL 10W-40.....не можело да дайства на повдигачите , нещо такова...ПОМОЩ...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

Обаче тоя втория го прати да пасе, някъде! Какво иска да сложиш, че да 'действал' на повдигачите?!? Негрол ли? Онова, дето се точи като туткал??!!!

Съграждани ми казаха ,да нестъпвам там.....колегата от Плевен ,ти при кой майстор ходиш . Аз ходих и при Светльо , на гърба на старата автомивка,чух добри отзиви за него...но няма да е на работа и другата седмица....колегата му ,ми предложи ,да я оставя при него ,та утре сутринта сам да видел как прекъсва.... 

Re: Сутрин двигателя прекъсва при първоначално запалване
welder написа: а другия ми каза ,че е от маслото - RAVENOL 10W-40.....не можело да дайства на повдигачите , нещо такова...ПОМОЩ...
ей такъв майстор с тръбата в главата,то да не е мотор на формула 1 ,че маслото да е причината.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”