централно-проблем! РЕШЕН!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kidgo
Автомобил:
Двигател:

централно-проблем! РЕШЕН!

Мнениеот kidgo » Пон 27 ное 2006 18:29

На лява задна врата и отказа централното!От там на сетне при заклюване или отключване компресорчето работи в продължение на минута без значение дали ще отключа/заключа неработещата врата ръчно!Казаха ми че трябва да сменя машинката на съответната врата която вървяла с бравата и всичко щяло да се оправи!Но преди да прежаля 60 лв. за такава от морга реших да се консултирам с вас!Колата е голф3!Някой ако се е сблъсквал с проблема да помага, за което предварително благодаря!Въздух до машинката ходи,но незнам дали е достатъчно!

Последна промяна от kidgo на Сря 29 ное 2006 20:16, променено общо 1 път.

MAG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAG » Пон 27 ное 2006 18:44

проследи марку4ето кадето ходи до ма6инката и виж да не е спукано някаде

Ivo_
Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
Двигател:

Мнениеот Ivo_ » Пон 27 ное 2006 20:24

До болка познат проблем!
И аз съм имал случаи в които машинката ми е работила даже повече от 5 мин. Всички врати са заключение, а тя върти ли върти. Лошото в случая е че не можеш да я отвориш дори и с ключ. Пробвал съм с две машинки, устройството им вече го знам наизуст. Първоначално смятах, че вакума не е достатъчен да задейства прекъсвача, който се намира в самия блок за управление на машинката. При разглобена помпа, седнал в багажника се убедих че не е от него (дори го замервах). Системата ми я замерваха и нея, казаха, че не изпускала.
Така, че остават контактите които се намират на всяка ключалка. Те изпращат сигнал от всяка врата до блока за управление дали тя се отключила или съответно заключила. Предполагам при мен някой се беше замърсил, защото всеки път когато ми го е правила е било след автомивка или продължителен дъжд. В момента работи, но само тя си знае до кога, а пък на мен не ми се отварят всичките врати и да ги проверявам.

Това е от мен, след като я оправиш сподели пак.

Потребителски аватар
kidgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kidgo » Пон 27 ное 2006 20:43

ас вратите мога да ги отварям при работещо компресорче,но ако всичко е наред то трябва да спира бързо(както си беше преди да се прецака вратата)!

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 27 ное 2006 22:43

Колеги,вратите могат да се отключват и заключват дори и без акумулатор-чиста механика,всяка поотделно разбира се.А запроблема-запуши маркуча към проблемната врата

Потребителски аватар
kidgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kidgo » Вто 28 ное 2006 19:53

Смених машинката,но проблема не се реши!Явно е някъде другаде!Може да е в предната врата,защото ас нея я заключвам с ключ и тя командва другите!А от другата предна като заключвам тя не се заключва!А преди това се заключваше.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 28 ное 2006 22:42

Garvana написа:kolega v bagajnika vdiga6 PLatni6teto i tam do desniq podkalnik ti e razklonenieto za levi i desni vrati tam ti se e izvadilo ne6ti4ko !!!!
Are i da po4erpi6 posle

Колега, ако пишеш на кирилица и аз даже ше почерпя! :lol:

Garvana написа:ок нямаш грижа

:да:
Обещаното си е обещано! Видим ли се, черпя! :)

Последна промяна от radotom на Вто 28 ное 2006 22:49, променено общо 1 път.

Garvana
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garvana » Вто 28 ное 2006 22:47

ок нямаш грижа

Потребителски аватар
kidgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kidgo » Сря 29 ное 2006 20:24

Изолирах предната врата(в тетката дето е до колонката извадих маркучето на предната врата и на мястото му завих едно болче М6) и дертовете свършиха!Само сега от предна дясна не мога да командвам предна лява,но не е загуба!Друго всичко си дойде на мястото!Някой много слънчев ден може и да се поразгледам от къде иде дефекта в предната врата,но няма да е скоро! :lol:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Сря 29 ное 2006 20:53

Браво,да беше ме послушал веднага :012: Като отвориш машинката , има нещо като пневматично цилиндърче, сигурно има повреден уплътнителе пръстен, ако не е надран вътрешния диаметър.Доста отдавна беше ,но съм гледал нещо подобно в Ауди-100

Garvana
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garvana » Чет 30 ное 2006 21:39

проблемът ти се намира извън вратата в маншона които води до нея там ти се извадила тръбичката !!! Аиде и успех.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”