централно-проблем! РЕШЕН!
- kidgo
- Автомобил:
- Двигател:
централно-проблем! РЕШЕН!
На лява задна врата и отказа централното!От там на сетне при заклюване или отключване компресорчето работи в продължение на минута без значение дали ще отключа/заключа неработещата врата ръчно!Казаха ми че трябва да сменя машинката на съответната врата която вървяла с бравата и всичко щяло да се оправи!Но преди да прежаля 60 лв. за такава от морга реших да се консултирам с вас!Колата е голф3!Някой ако се е сблъсквал с проблема да помага, за което предварително благодаря!Въздух до машинката ходи,но незнам дали е достатъчно!
Последна промяна от kidgo на Сря 29 ное 2006 20:16, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
До болка познат проблем!
И аз съм имал случаи в които машинката ми е работила даже повече от 5 мин. Всички врати са заключение, а тя върти ли върти. Лошото в случая е че не можеш да я отвориш дори и с ключ. Пробвал съм с две машинки, устройството им вече го знам наизуст. Първоначално смятах, че вакума не е достатъчен да задейства прекъсвача, който се намира в самия блок за управление на машинката. При разглобена помпа, седнал в багажника се убедих че не е от него (дори го замервах). Системата ми я замерваха и нея, казаха, че не изпускала.
Така, че остават контактите които се намират на всяка ключалка. Те изпращат сигнал от всяка врата до блока за управление дали тя се отключила или съответно заключила. Предполагам при мен някой се беше замърсил, защото всеки път когато ми го е правила е било след автомивка или продължителен дъжд. В момента работи, но само тя си знае до кога, а пък на мен не ми се отварят всичките врати и да ги проверявам.
Това е от мен, след като я оправиш сподели пак.
И аз съм имал случаи в които машинката ми е работила даже повече от 5 мин. Всички врати са заключение, а тя върти ли върти. Лошото в случая е че не можеш да я отвориш дори и с ключ. Пробвал съм с две машинки, устройството им вече го знам наизуст. Първоначално смятах, че вакума не е достатъчен да задейства прекъсвача, който се намира в самия блок за управление на машинката. При разглобена помпа, седнал в багажника се убедих че не е от него (дори го замервах). Системата ми я замерваха и нея, казаха, че не изпускала.
Така, че остават контактите които се намират на всяка ключалка. Те изпращат сигнал от всяка врата до блока за управление дали тя се отключила или съответно заключила. Предполагам при мен някой се беше замърсил, защото всеки път когато ми го е правила е било след автомивка или продължителен дъжд. В момента работи, но само тя си знае до кога, а пък на мен не ми се отварят всичките врати и да ги проверявам.
Това е от мен, след като я оправиш сподели пак.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Garvana написа:kolega v bagajnika vdiga6 PLatni6teto i tam do desniq podkalnik ti e razklonenieto za levi i desni vrati tam ti se e izvadilo ne6ti4ko !!!!
Are i da po4erpi6 posle
Колега, ако пишеш на кирилица и аз даже ше почерпя!

Garvana написа:ок нямаш грижа

Обещаното си е обещано! Видим ли се, черпя!

Последна промяна от radotom на Вто 28 ное 2006 22:49, променено общо 1 път.
- kidgo
- Автомобил:
- Двигател:
Изолирах предната врата(в тетката дето е до колонката извадих маркучето на предната врата и на мястото му завих едно болче М6) и дертовете свършиха!Само сега от предна дясна не мога да командвам предна лява,но не е загуба!Друго всичко си дойде на мястото!Някой много слънчев ден може и да се поразгледам от къде иде дефекта в предната врата,но няма да е скоро! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”