Здрасти другар! Значи самият ти незнаеш какво да избереш, по-точно незнаеш какво искаш от колата която ще закупиш! По принцип автомобилите са създадени да служат на човека за предвижване, да ти върши работа и да си доволен от нея, също така да не влагаш сумати пари по нея!
Най-хубавата кола е Новата, казвам го защото знам че караш 5 години без да сменяш нищо, докато при старата кола, даваш едни пари, и после се почва наливането!
Та да си дойдем на темата, вземи тази кола която мислиш че можеш да я потдържаш без да се притесняваш дали ще ти останат пари за теб самият! Повечето Българи си закупуват коли за гЪзария, за да го видят и да кажат вижте ме колко съм напред, карам кола много скъпа мойте набори, немогат да ме догонят, а самият той не усъзнава че неможе да напълни резервоара на колата, кара я на резерва!
С тоя си пост искам да ти кажа, да си вземеш кола на твоите доходи!
2-ката и 3-ката имат горе доло едни части, но цените са различни!
Ако и 2-те са запазени горе доло, не казвам да са излезли от магазина!
Вземи тази която когато и се качиш ще я караш поне 1 година без да пипаш по нея нИщо! Кола която е стегната, пазена е от собственика!
Иначе ако вземем да се фалим тая е гнила оная е с поцинковано купе, само си чешеме пръстите. Няма кола която не загнива (говориме за класа на нашите Щайги) за по 2 до 5 до 10 хилядарки!
За това карай и не се притеснявай, но гледай да не вземеш някой бангия, че за 1500 лева няма да ти дадът нова кола