Side Marker на Г2-дребно въпросче
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Side Marker на Г2-дребно въпросче
ЗДР колеги.Мераклия съм да направя Side Marker и на моя звяр,намерих схемата кое как се свързва само незнам от каде мога да сигнала "от ключ мигач".Мога ли да взема този сигнал от ръчките дето са на самото кормило или?
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: Side Marker на Г2-дребно въпросче
Каква е целта ти? Ако искаш да ти светят с мигачите, вземи управление от самия мигач. Но идеята на сайдмаркерите на US автомобилите е не да светят с мигача, а с габарита, преведи си го буквално side marker, за мигачите си има side indicator...
- nebeto
идеята....по принцип нямам сайд на колата,мернах тази ссхемичка и ме хвана мерака да направя предните мигачи като сайд тоест като пусна габаритите самия мигач да свети по-слабо без да мига,а като пусна мига мигача да си мига както си му е реда светли-тъмно,светло тъмно.Без въпросната схема мога да мусна ток на самия мигач и да свети като габарит по-слабо но тогава като пусна мигача ще е силна светлина-слаба светлина....
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Какъв е смисъла? За габарита си има светлина за габарит, мигача е да подаваш сигнал като ще завиваш, за аварийни светлини, не да свети постоянно. Доколкото разбрах, искаш да използваш една крушка, управлявана от 2 сигнала. Каква е колата ти? Защо се опитваш да си подпалиш автомобила?
edit: Сега видях, че питаш за голф 2. Има си такива афтърмаркет мигачи, които са със две светлини - за мигач и габарит. Ако наистина искаш сайдмаркери, по-добре си купи такива, за да няма после мяу.
edit: Сега видях, че питаш за голф 2. Има си такива афтърмаркет мигачи, които са със две светлини - за мигач и габарит. Ако наистина искаш сайдмаркери, по-добре си купи такива, за да няма после мяу.
- nebeto
просто ми харесва сайда виждал съм на живо направено на Г2,въпросния мигач дето ще го правя в режим на сайд ще свети в пъти по слабо и по този начин няма да заблуждавам колегите то като пуснеш мигача пак ще си личи както и преди.
Това нещо е правено от колегите и никой не се е оплакал виж.
Търсил съм от тези мигаачи дето ми говориш с две светлини но ненамирих успех.Ти,ако можеш ми отговори на въпроса дето бчх задал в началото на темата и за другото не се притеснявай.
Благодарявсе пак.
Това нещо е правено от колегите и никой не се е оплакал виж.
Търсил съм от тези мигаачи дето ми говориш с две светлини но ненамирих успех.Ти,ако можеш ми отговори на въпроса дето бчх задал в началото на темата и за другото не се притеснявай.
Благодарявсе пак.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”