Side Marker на Г2-дребно въпросче

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Side Marker на Г2-дребно въпросче

Мнениеот nebeto » Нед 29 яну 2012 18:36

ЗДР колеги.Мераклия съм да направя Side Marker и на моя звяр,намерих схемата кое как се свързва само незнам от каде мога да сигнала "от ключ мигач".Мога ли да взема този сигнал от ръчките дето са на самото кормило или?
Прикачени файлове
Rele-SideMarker.jpg

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Re: Side Marker на Г2-дребно въпросче

Мнениеот batko_miro » Нед 29 яну 2012 18:42

Каква е целта ти? Ако искаш да ти светят с мигачите, вземи управление от самия мигач. Но идеята на сайдмаркерите на US автомобилите е не да светят с мигача, а с габарита, преведи си го буквално side marker, за мигачите си има side indicator...

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Нед 29 яну 2012 19:05

идеята....по принцип нямам сайд на колата,мернах тази ссхемичка и ме хвана мерака да направя предните мигачи като сайд тоест като пусна габаритите самия мигач да свети по-слабо без да мига,а като пусна мига мигача да си мига както си му е реда светли-тъмно,светло тъмно.Без въпросната схема мога да мусна ток на самия мигач и да свети като габарит по-слабо но тогава като пусна мигача ще е силна светлина-слаба светлина....

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Нед 29 яну 2012 19:21

Какъв е смисъла? За габарита си има светлина за габарит, мигача е да подаваш сигнал като ще завиваш, за аварийни светлини, не да свети постоянно. Доколкото разбрах, искаш да използваш една крушка, управлявана от 2 сигнала. Каква е колата ти? Защо се опитваш да си подпалиш автомобила?
edit: Сега видях, че питаш за голф 2. Има си такива афтърмаркет мигачи, които са със две светлини - за мигач и габарит. Ако наистина искаш сайдмаркери, по-добре си купи такива, за да няма после мяу.

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Нед 29 яну 2012 20:22

просто ми харесва сайда виждал съм на живо направено на Г2,въпросния мигач дето ще го правя в режим на сайд ще свети в пъти по слабо и по този начин няма да заблуждавам колегите то като пуснеш мигача пак ще си личи както и преди.
Това нещо е правено от колегите и никой не се е оплакал виж.
Търсил съм от тези мигаачи дето ми говориш с две светлини но ненамирих успех.Ти,ако можеш ми отговори на въпроса дето бчх задал в началото на темата и за другото не се притеснявай.
Благодарявсе пак.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”