Голф 1.8 моно - проблем с палене

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
asen4o_666
Автомобил:
Двигател:

Голф 1.8 моно - проблем с палене

Мнениеот asen4o_666 » Вто 31 яну 2012 14:39

здравейте колеги нов съм тук и предварително се извинявам ако има някаква грешка. значи имам проблем с моето golf-че 1.8 моно. Проблема ми е такъв един път скова як студ в нашия град и тогава ми направи проблем при паленето дадох на контакт завъртях ключа и само се чу едно ръмжене стрелката на оборотите се вдигна до 900 тази на градусите и тя се вдигна малко и паднаха и неможа да запали. от тогава ми е правила този номер още 1-2 пъти вчера ми направи друг като я изгасих стрелкките по таблото си останаха на място не паднаха долу и дисплея за часовника и километрите изгаснаха.след като дам контакт пак се чува ръмженето падат стрелките и тогава пали. въпроса ми е към по-разбиращите :bowdown това от акомулатора ли е или ми казаха че може да е някакво реле. ако някои знае какво е и може да помогне благодаря предварително. :(

Потребителски аватар
rusa_furia
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 1.8 моно - проблем с палене

Мнениеот rusa_furia » Сря 01 фев 2012 0:24

Колега,погледни и бушоните.При мен беше по същия начин-нямах централно,километраж,часовник,нищо.Като дам на контакт всичко си светва и пали без проблем,като угася стрелките си остават на място и чак след като дам втори път на контакт се връщат до нула и пак се качват.На капачето на бушоните пише кой за какво е,търсиш този за купето,мисля,че беше 10А,но не помня точно :wink:
p.s.:ето това е темата,когато при мен се получи този проблем- viewtopic.php?f=5&t=203905

asen4o_666
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 1.8 моно - проблем с палене

Мнениеот asen4o_666 » Сря 01 фев 2012 23:41

:) Много благодаря :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”