това от акомулатора ли е или ми казаха че може да е някакво реле. ако някои знае какво е и може да помогне благодаря предварително. Голф 1.8 моно - проблем с палене
-
asen4o_666
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 1.8 моно - проблем с палене
здравейте колеги нов съм тук и предварително се извинявам ако има някаква грешка. значи имам проблем с моето golf-че 1.8 моно. Проблема ми е такъв един път скова як студ в нашия град и тогава ми направи проблем при паленето дадох на контакт завъртях ключа и само се чу едно ръмжене стрелката на оборотите се вдигна до 900 тази на градусите и тя се вдигна малко и паднаха и неможа да запали. от тогава ми е правила този номер още 1-2 пъти вчера ми направи друг като я изгасих стрелкките по таблото си останаха на място не паднаха долу и дисплея за часовника и километрите изгаснаха.след като дам контакт пак се чува ръмженето падат стрелките и тогава пали. въпроса ми е към по-разбиращите
това от акомулатора ли е или ми казаха че може да е някакво реле. ако някои знае какво е и може да помогне благодаря предварително. 
това от акомулатора ли е или ми казаха че може да е някакво реле. ако някои знае какво е и може да помогне благодаря предварително. - rusa_furia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 1.8 моно - проблем с палене
Колега,погледни и бушоните.При мен беше по същия начин-нямах централно,километраж,часовник,нищо.Като дам на контакт всичко си светва и пали без проблем,като угася стрелките си остават на място и чак след като дам втори път на контакт се връщат до нула и пак се качват.На капачето на бушоните пише кой за какво е,търсиш този за купето,мисля,че беше 10А,но не помня точно 
p.s.:ето това е темата,когато при мен се получи този проблем- viewtopic.php?f=5&t=203905
p.s.:ето това е темата,когато при мен се получи този проблем- viewtopic.php?f=5&t=203905
-
asen4o_666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 1.8 моно - проблем с палене

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”