Питане за ел огледала Голф 4
Питане за ел огледала Голф 4
Колеги направих един фал счупих си джоистичето от което се настроиват ел огледалата и щях да пускам обява в темата купува но реших да се посъветвам първо.Дали ще мога да взема само копченцето което е или е по сложно отвътре защото точна там кората на нея врата не съм я разглобявал никога и нз какво има отвътре и дали няма да мога да го залепя?утре ще кача снимки но си мисля че и да го залепя няма да мога да настроивам пак от него.
- rosko-rs
- Автомобил: VW GOLF IV GTI
- Двигател: AGU -1999
Re: Питане за ел огледала Голф 4
взимаи друго сменя се за секунди,не се разглобява кората нито дръжката,само основата на копчето се вади.Имаше в /продава/скоро гледах 20лв. и аз го забърсах с мокра кърпа 

- noriac
- Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
- Двигател: 2000
6466 написа:Колеги направих един фал счупих си джоистичето от което се настроиват ел огледалата и щях да пускам обява в темата купува но реших да се посъветвам първо.Дали ще мога да взема само копченцето което е или е по сложно отвътре защото точна там кората на нея врата не съм я разглобявал никога и нз какво има отвътре и дали няма да мога да го залепя?утре ще кача снимки но си мисля че и да го залепя няма да мога да настроивам пак от него.
Колега сменя се много лесно и аз го счупих скоро , вадите самото панелче където е джойстика не е трудно,а от къде да си купиш недей дава 20 лева защото ново от ебау ми дойде за 7 лева.
Вярно е малко бъгаво , ама някой колеги казват че е нормално но не съм сигурен старото ми не беше така поне моито ( като дам на дясно огледало ми го върти без проблем ама на ляво се въртят и 2-те едновременно,просто 1-во настройваш лявото и после дясното) това е - ама не бих дал 20 лева

- Venci83
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AKL
noriac написа:6466 написа:Колеги направих един фал счупих си джоистичето от което се настроиват ел огледалата и щях да пускам обява в темата купува но реших да се посъветвам първо.Дали ще мога да взема само копченцето което е или е по сложно отвътре защото точна там кората на нея врата не съм я разглобявал никога и нз какво има отвътре и дали няма да мога да го залепя?утре ще кача снимки но си мисля че и да го залепя няма да мога да настроивам пак от него.
Колега сменя се много лесно и аз го счупих скоро , вадите самото панелче където е джойстика не е трудно,а от къде да си купиш недей дава 20 лева защото ново от ебау ми дойде за 7 лева.
Вярно е малко бъгаво , ама някой колеги казват че е нормално но не съм сигурен старото ми не беше така поне моито ( като дам на дясно огледало ми го върти без проблем ама на ляво се въртят и 2-те едновременно,просто 1-во настройваш лявото и после дясното) това е - ама не бих дал 20 лева
Колега дай линк.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
това за местенето на двете огледала като дадеш на ляво,наскоро научих,че си е нормално и даже се водило екстра.. 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Колега нормално е като местиш лявото да се мести и дясното, не се притеснявай.
Благодаря за отговорите колеги ще попитам и по моргите но първо ще разглобя моето само да се постопли малко
А това за 2те на моето стоковото също беше така като мърдам лявото и дясното се мести ама е удобно наистина е като екстра ама мн лошо това лошченце стърчи и като влизам от гаража и няма място да отворя широко вратат аи го удрям с крака все и наи накрая и си падна :Д

Абе колеги как се сваля точно ? Опитах с отверка ама ме е страх да не го счупя и викам чакаи да попирам по добре ? Направо от външна страна така разбрах от вас ама не ми се получи ?
- noriac
- Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
- Двигател: 2000
6466 написа:Абе колеги как се сваля точно ? Опитах с отверка ама ме е страх да не го счупя и викам чакаи да попирам по добре ? Направо от външна страна така разбрах от вас ама не ми се получи ?
Колега аз със едно малко джобно ножче го надигах , като внимаваш да не си надраскаш около него пластмасата , аз действах по смело само надрасках старото което така или иначе изхвърлих и си сложих новото ,около него пластмасата е непокътната

-
- Автомобил:
- Двигател:
6466 написа:Абе колеги как се сваля точно ? Опитах с отверка ама ме е страх да не го счупя и викам чакаи да попирам по добре ? Направо от външна страна така разбрах от вас ама не ми се получи ?
Свали си кората-цялата процедура със сваляне и качване на кората е около 15-20 минути и няма какво да надраскаш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”