Питане за ел огледала Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
6466
Автомобил:
Двигател:

Питане за ел огледала Голф 4

Мнениеот 6466 » Вто 07 фев 2012 16:00

Колеги направих един фал счупих си джоистичето от което се настроиват ел огледалата и щях да пускам обява в темата купува но реших да се посъветвам първо.Дали ще мога да взема само копченцето което е или е по сложно отвътре защото точна там кората на нея врата не съм я разглобявал никога и нз какво има отвътре и дали няма да мога да го залепя?утре ще кача снимки но си мисля че и да го залепя няма да мога да настроивам пак от него.

Потребителски аватар
rosko-rs
Автомобил: VW GOLF IV GTI
Двигател: AGU -1999

Re: Питане за ел огледала Голф 4

Мнениеот rosko-rs » Сря 08 фев 2012 19:11

взимаи друго сменя се за секунди,не се разглобява кората нито дръжката,само основата на копчето се вади.Имаше в /продава/скоро гледах 20лв. и аз го забърсах с мокра кърпа :lol:

Потребителски аватар
noriac
Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
Двигател: 2000

Мнениеот noriac » Чет 09 фев 2012 0:20

6466 написа:Колеги направих един фал счупих си джоистичето от което се настроиват ел огледалата и щях да пускам обява в темата купува но реших да се посъветвам първо.Дали ще мога да взема само копченцето което е или е по сложно отвътре защото точна там кората на нея врата не съм я разглобявал никога и нз какво има отвътре и дали няма да мога да го залепя?утре ще кача снимки но си мисля че и да го залепя няма да мога да настроивам пак от него.

Колега сменя се много лесно и аз го счупих скоро , вадите самото панелче където е джойстика не е трудно,а от къде да си купиш недей дава 20 лева защото ново от ебау ми дойде за 7 лева.
Вярно е малко бъгаво , ама някой колеги казват че е нормално но не съм сигурен старото ми не беше така поне моито ( като дам на дясно огледало ми го върти без проблем ама на ляво се въртят и 2-те едновременно,просто 1-во настройваш лявото и после дясното) това е - ама не бих дал 20 лева :)

Потребителски аватар
Venci83
Автомобил: Golf 4
Двигател: AKL

Мнениеот Venci83 » Чет 09 фев 2012 0:31

noriac написа:
6466 написа:Колеги направих един фал счупих си джоистичето от което се настроиват ел огледалата и щях да пускам обява в темата купува но реших да се посъветвам първо.Дали ще мога да взема само копченцето което е или е по сложно отвътре защото точна там кората на нея врата не съм я разглобявал никога и нз какво има отвътре и дали няма да мога да го залепя?утре ще кача снимки но си мисля че и да го залепя няма да мога да настроивам пак от него.

Колега сменя се много лесно и аз го счупих скоро , вадите самото панелче където е джойстика не е трудно,а от къде да си купиш недей дава 20 лева защото ново от ебау ми дойде за 7 лева.
Вярно е малко бъгаво , ама някой колеги казват че е нормално но не съм сигурен старото ми не беше така поне моито ( като дам на дясно огледало ми го върти без проблем ама на ляво се въртят и 2-те едновременно,просто 1-во настройваш лявото и после дясното) това е - ама не бих дал 20 лева :)

Колега дай линк.

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Чет 09 фев 2012 0:45

това за местенето на двете огледала като дадеш на ляво,наскоро научих,че си е нормално и даже се водило екстра.. ;)

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 09 фев 2012 8:17

Колега нормално е като местиш лявото да се мести и дясното, не се притеснявай.

Потребителски аватар
6466
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6466 » Чет 09 фев 2012 15:11

Благодаря за отговорите колеги ще попитам и по моргите но първо ще разглобя моето само да се постопли малко :) А това за 2те на моето стоковото също беше така като мърдам лявото и дясното се мести ама е удобно наистина е като екстра ама мн лошо това лошченце стърчи и като влизам от гаража и няма място да отворя широко вратат аи го удрям с крака все и наи накрая и си падна :Д

Потребителски аватар
6466
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6466 » Чет 16 фев 2012 12:17

Абе колеги как се сваля точно ? Опитах с отверка ама ме е страх да не го счупя и викам чакаи да попирам по добре ? Направо от външна страна така разбрах от вас ама не ми се получи ?

Потребителски аватар
noriac
Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
Двигател: 2000

Мнениеот noriac » Чет 16 фев 2012 21:24

6466 написа:Абе колеги как се сваля точно ? Опитах с отверка ама ме е страх да не го счупя и викам чакаи да попирам по добре ? Направо от външна страна така разбрах от вас ама не ми се получи ?

Колега аз със едно малко джобно ножче го надигах , като внимаваш да не си надраскаш около него пластмасата , аз действах по смело само надрасках старото което така или иначе изхвърлих и си сложих новото ,около него пластмасата е непокътната :)

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Пет 17 фев 2012 9:48

6466 написа:Абе колеги как се сваля точно ? Опитах с отверка ама ме е страх да не го счупя и викам чакаи да попирам по добре ? Направо от външна страна така разбрах от вас ама не ми се получи ?

Свали си кората-цялата процедура със сваляне и качване на кората е около 15-20 минути и няма какво да надраскаш :beer

Потребителски аватар
6466
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6466 » Пет 17 фев 2012 16:52

Благодаря ви колеги. :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”