hristian37 написа:предварително си купих радиаторче( с което избързах и сигурни ще го продавам)
batefaio написа:Значи аз имах същия проблем,има два термоклапана на маркучите ,мисля че са пластмасови,след време се спихват и се запушват,ако имаш маркучи,сменяш ги целите ако не,сваляш клапаните и ги разпробиваш вътре с бормашина и го слагаш отново.При мене така се оправи,сега е фурна
hristian37 написа:ivkata написа:Например съм виждал да ги връзват на колекторните тръби някъде отзад,и тогава не бъркат парното.Еми това е,успех! Пиши после как си отстранил проблема.
Знам го и този вариант това е между всмукателния колектор и термоампулата, но така и развалящ работата на нея
Ами колега,какво да ти кажа,то още с монтирането на газовата разваляме много неща по колата(в твоя случай парното)така че от двете беди ти предлагам да избереш по малката.И не съм убеден че ще навредиш на работата на термоампулата,водата само ще циркулира по малко по удължен път в случая изпарителя!А не както е досега на два кръга, и тя циркулира по кръга с по малко съпротивление в твоя случай ,изпарителя.Помисли,не съм майстор,просто от време на време ми се налага да си ремонтирам каляската.Имал съм го същия проблем,а и още двама приятели.Най просто,направи някакви дифузьори и ги сложи в тройниците да намалиш дебита към изпарителя.hristian37 написа:ivkata написа:Например съм виждал да ги връзват на колекторните тръби някъде отзад,и тогава не бъркат парното.Еми това е,успех! Пиши после как си отстранил проблема.
Знам го и този вариант това е между всмукателния колектор и термоампулата, но така и развалящ работата на нея
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: FEN_NA_TDI и 140 госта