голф 2 1.3 карборатор не палии
-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
голф 2 1.3 карборатор не палии
имам проблем агринажния ми ремак превартя изрони забите смених го колата запали с пална газ и гарме6е през карборатора на дарпане като варнах гаста и угасна и пове4е неможахме да я запалим дарпахмея никви признаци да запали някои можели да каже за6то когато белязите на агринажа когато са на мястото си парвия целиндар клапаните са затворени а отваря на трети цилиндар клапана така ли трябва да е буталата са ми като 4а6ки няма на4ин да е ударила клапан в това сам сигорен
-
monchaka1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 2 1.3 карборатор не палии
1.3 ако щеш вярваи бие клапани есенте моя както го карах почна да губи центровка угасна опитах да запаля запали като на 3 цилиндара и после угасна коляновия вал вартеше а разпределителния не след измерване на компресията на 3 цилиндър отчете 0 свалих главата и не помня точно кои от двата клапана беше крив . Ти в движение ли го скъса.
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Колега, ама толкоз си неграмотен че излагаш гилдията.
Та по въпроса:
Някога преди много години първия ми Голф бе "MH" 1.3 и въпреки всички уверения че този двигател е "защитен"
при дефект на водната помпа изпадна ангр. ремък и и два клапана бяха криви.
ПС
Така и не ги видях след отварянето на двигатела го продадох!
Та по въпроса:
Някога преди много години първия ми Голф бе "MH" 1.3 и въпреки всички уверения че този двигател е "защитен"
ПС
Така и не ги видях след отварянето на двигатела го продадох!
-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="kn9453"]Колега, ама толкоз си неграмотен че излагаш гилдията.
Та по въпроса:
ПС
Така и не ги видях след отварянето на двигатела го продадох
ти уроци по балгарски ли 6те ми приподава6 или 6те си каже6 мнението по вапроса
ли4но моя двигател сам го отварял и сас камера сам гледал буталото неможе да докосне клапана специялно за моя двигател другите незнам как са знам 4е при инжекцията удря клапаните
Та по въпроса:
ПС
Така и не ги видях след отварянето на двигатела го продадох
ти уроци по балгарски ли 6те ми приподава6 или 6те си каже6 мнението по вапроса
ли4но моя двигател сам го отварял и сас камера сам гледал буталото неможе да докосне клапана специялно за моя двигател другите незнам как са знам 4е при инжекцията удря клапаните
-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="monchaka1"]1.3 ако щеш вярваи бие клапани есенте моя както го карах почна да губи центровка угасна опитах да запаля запали като на 3 цилиндара и после угасна коляновия вал вартеше а разпределителния не след измерване на компресията на 3 цилиндър отчете 0 свалих главата и не помня точно кои от двата клапана беше крив . Ти в движение ли го скъса.[/quote]
моя не се скаса превартя изрони забите и стана пистов
ама колата бе6е на място на обороти после докато разбера 6то угасна тая кола я дарпах да запали но не иска6е и видях после 4е ремака е превартял
моя не се скаса превартя изрони забите и стана пистов
ама колата бе6е на място на обороти после докато разбера 6то угасна тая кола я дарпах да запали но не иска6е и видях после 4е ремака е превартял- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
[/quote]ти уроци по балгарски ли 6те ми приподава6 или 6те си каже6 мнението по вапроса
Аз не мога да те науча да пишеш правилно....щом не са те научили в училище!
Кажи какъв е кода на мотора поне да знаем ??? Явно този мотор при 1.3 е наистина "защитен"
Ще следя с интерес развитието,иако се окаже че са криви клапани с колегата от предишния пост идваме до СТ на

-
monchaka1
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си и при мен не се скъса долу на коляновия вал беше станал като пистов ремък и всичко от скапана ролка на водна помпа смених нея агренажен ремък и клапан и всичко е ОК.
Да колега,трябва да са затворени клапаните на 1ви ц.Все пак е във такт работа.
-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="kn9453"][quote]ти уроци по балгарски ли 6те ми приподава6 или 6те си каже6 мнението по вапроса
ли4но моя двигател сам го отварял и сас камера сам гледал буталото неможе да докосне клапана специялно за моя двигател другите незнам как са знам 4е при инжекцията удря клапаните[/quote][/quote]
Кажи какъв е кода на мотора поне да знаем ??? Явно този мотор при 1.3 е наистина "защитен"
Ще следя с интерес развитието,иако се окаже че са криви клапани с колегата от предишния пост идваме до СТ на
[/quote]
бирата е най лесна
колата трябва да я накарам да запали неска пак си играх гарми тре6ти и не пали според мен иска центровка ама не сам правил до сега центровка и незнам как става 6том гарми центровка друго обяснение нямам
ли4но моя двигател сам го отварял и сас камера сам гледал буталото неможе да докосне клапана специялно за моя двигател другите незнам как са знам 4е при инжекцията удря клапаните[/quote][/quote]
[/quote]бирата е най лесна
колата трябва да я накарам да запали неска пак си играх гарми тре6ти и не пали според мен иска центровка ама не сам правил до сега центровка и незнам как става 6том гарми центровка друго обяснение нямам-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="qncho"]Да колега,трябва да са затворени клапаните на 1ви ц.Все пак е във такт работа.[/quote]
добре колега а когато са затворени на 1-ви когато е на белязите отваря на 3-ти цилиндар клапана
добре колега а когато са затворени на 1-ви когато е на белязите отваря на 3-ти цилиндар клапана
-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
А каде гърми.Във аспуха или в карб.
карборатора
карборатора

Колкото и да нети е приятно но май ще сваляш главата да сменяш някой смук.клапан.
-
REDBUL23
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото и да нети е приятно но май ще сваляш главата да сменяш някой смук.клапан
отварял сам я колега и други хора да ре4ем маистори са я гледали и са казвали буталото неможе да докосне клапан и то се вижда с просто око буталата са ми като 4а6ки може да си налее6 бира в тах
отварял сам я колега и други хора да ре4ем маистори са я гледали и са казвали буталото неможе да докосне клапан и то се вижда с просто око буталата са ми като 4а6ки може да си налее6 бира в тах

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”